Kamel Odesláno Únor 11, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2022 Jak už název napovídá, přenechám k vyzvednutí v Electroworldu v Pardubicích objednávku, kterou mám navíc. Žádné vyzvedávání a posílání, ale pokud je někdo z okolí, nechám kód k vyzvednutí a zaplacení. Jednu objednávku mám potvrzenou a přijde mi škoda tuhle rušit. Pokud někdo z vás bude mít zájem, ozvěte se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 12, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2022 škoda že nejsem z okolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapella Odesláno Únor 12, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2022 Zdravím přidám se budu mít pravděpodobně jednu navíc v Brně.Kdyžtak se ozvěte do zpràv.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 13, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2022 Beruuuuuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 16, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2022 rezervace pro Martinoslava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Únor 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2022 V 11. 2. 2022 at 16:37, Kamel napsal: Jak už název napovídá, přenechám k vyzvednutí v Electroworldu v Pardubicích objednávku, kterou mám navíc. Žádné vyzvedávání a posílání, ale pokud je někdo z okolí, nechám kód k vyzvednutí a zaplacení. Jednu objednávku mám potvrzenou a přijde mi škoda tuhle rušit. Pokud někdo z vás bude mít zájem, ozvěte se mi. omlouvám se, že oživuju tohle vlákno, ale obsah souvisí... jaký jsi měl prosím u EW stav objednávky? u mojí objednávky Regalla edice v Electroworldu stále svítí Objednáno u dodavatele, to už asi nedodají co? je to můj poslední kůň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 19, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2022 Ještě včera sem měl stále status objednáno u dodavatele...žádný email ani d přibližným termínem dodání tak sem ji nakonec zrušil. Takže edice.k dispozici není a tohle vlákno je možno uzamknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 19, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts