Kamel Odesláno Únor 11, 2022 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2022 Jak už název napovídá, přenechám k vyzvednutí v Electroworldu v Pardubicích objednávku, kterou mám navíc. Žádné vyzvedávání a posílání, ale pokud je někdo z okolí, nechám kód k vyzvednutí a zaplacení. Jednu objednávku mám potvrzenou a přijde mi škoda tuhle rušit. Pokud někdo z vás bude mít zájem, ozvěte se mi.
kapella Odesláno Únor 12, 2022 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2022 Zdravím přidám se budu mít pravděpodobně jednu navíc v Brně.Kdyžtak se ozvěte do zpràv.Díky
MakovyPanacek Odesláno Únor 18, 2022 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2022 V 11. 2. 2022 at 16:37, Kamel napsal: Jak už název napovídá, přenechám k vyzvednutí v Electroworldu v Pardubicích objednávku, kterou mám navíc. Žádné vyzvedávání a posílání, ale pokud je někdo z okolí, nechám kód k vyzvednutí a zaplacení. Jednu objednávku mám potvrzenou a přijde mi škoda tuhle rušit. Pokud někdo z vás bude mít zájem, ozvěte se mi. omlouvám se, že oživuju tohle vlákno, ale obsah souvisí... jaký jsi měl prosím u EW stav objednávky? u mojí objednávky Regalla edice v Electroworldu stále svítí Objednáno u dodavatele, to už asi nedodají co? je to můj poslední kůň
Kamel Odesláno Únor 19, 2022 Autor Nahlásit Odesláno Únor 19, 2022 Ještě včera sem měl stále status objednáno u dodavatele...žádný email ani d přibližným termínem dodání tak sem ji nakonec zrušil. Takže edice.k dispozici není a tohle vlákno je možno uzamknout.
Recommended Posts