Jump to content
  • 0

Všeobecné dotazy

xakrurychle

Question

Ahoj sem nováček a již nějakou tu dobu čtu příspěvky tady na foru, ale i přesto mi nějaké věci nejsou zcela jasné a proto prosím toho, kdo by na to měl nervy, aby mi to nějak jasně vysvětlil. Prosím nepište sem, že to je v tutoriálech apod, ptž ty už jsem zajisté četl. Jak říkám, pište pokud máte trpělivost :) Každej začíná.

1) Je nějaký zásadni rozdíl mezi 5.03 GEN C a Prometheusem? Jaký atd, co je výhodnější apod.

2) http://console-forum.net/tema/106549-neoficialni-cxmb-na-5-03-gen-c-aktualizace-9-11-2010

to co je v odkazu funguje jenom n GEN nebo i prometheuse?

3) co to znamená složka game, game150 apod a v jakém případě se vytváří. Osobně mam psp fw 5.03 takže mě se vytvoří co?¨¨

4)Když mám nějaký plugin ten nainstaluju a chci k němu další, tak do seplugins ho dám a do vhs.txt ve kterým je napsán již ten první plugin připíši cestu pro ty následující? a co když to není vhs ale game.txt? a potom ještě co je to ten pops.txt

5) noUMD , někdo psal že to vypne pernamentně :D což je trochu zavádějící, vypne to jen když je nainstalovanej ne? kd\ž se odinsatůuje tak se mechanika zase rozjede (snad :D doufám)

6 Když vypnu natvrdo psp tak co musím všechno zase nahazovat aby mi to jelo tak jak to jelo? :idea:

7) tohle je z prometheuse navodu Upozornění! Nezasahujte do FLASH0! Jestli-že si ve VSH menu (stlačením SELECT) nastavíte USB DEVICE na Flash0 a budete měnit soubory, tak dojde k jistému bricku Vašeho PSP!

v menu je nějaká ikonka usb kde můžu nastavit co se mi načte při connectu s PC? takže bych asi měl nastavit kartu co? xD

8) VHS a co s tím :D

9) je sedna plugin vyhodnej i na prometheuse nebo to doporucujete jen na gen c? a potom jeste co to je CFWEnabler?

Jestli jste to dočetli až sem tak díky za trpělivost a když by někdo náhodou chtěl odpovědět byl bych moc rád :D

THX xakrurychle

jestli jst

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

1) prometheus je novější, má větší kompatibilitu

2) můžeš to zkusit :-D

3) jsou to složky pro HB aplikace

4) ano, připíšeš další řádek.. vsh = menu, game = hra, pops = psx hra... pluginy můžeš aktivovat do těhle módů

5) samozřejmě se jen vypne po dobu aktivace pluginu

6) všechno

7) jak píšeš...

8 ) radši nic...

9) CFWEnabler je předchůdce Genu a Promethea..