Matezz Odesláno Březen 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2022 Zdravím všechny, Předem se omlouvám za dotaz, pokud již byl založen někým jiným. Ovšem měl bych otázku. Koupil jsem nový switch. PATCHED. Takže vím, že mám smůlu. Ale když se tu všude píše, že se dá hacknout ale musí se pájet. Tak se chci zeptat, zda li by někdo měl kontakt na někoho, kdo pájet umí a rád mi to za penízky udělá. Noc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 1, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2022 Ahoj, jen podotýkám, že mimo pájecí práce bude třeba taky zaplatit chip, jehož cena se aktuálně pohybuje (na zahraničních obchodech - nepočítám případné clo/dph) v přepočtu kolem 3 tisíc, tak je třeba s tím počítat - nejedná se o levnou záležitost. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.