starrkcz Odesláno Březen 24, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2022 Ahoj. Mám problém s Nat type 3 na ps5 ... Neví někdo co s tím... hraju elden ring a online funkce tím pádem nejdou. Chtěl sem to řešit veřejnou ip. Bohužel mám internet od Vodafine LTE antenu na střeše a bylo mi řečeno že u toho tipu připojení mi ji dát nemohu. Dá se s tím něco dělat? Něco nastavit v routeru ? Díky. Router Huawei. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 25, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2022 Bohužel mám pocit že veřejná IP je jediná možnost jak se toho zbavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 30, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2022 To musi nastavit poskytovatel a pokid na infolince tvrdi, ze to nejde, tak zavolej znovu, snsd trefis na nekoho chytrejsiho. Pevna IP jde i u LTE netu, sam jsem to tak mel prave u VF. A oni by ti to meli nastavit tak, abys mohl hrat. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Květen 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2022 Pevna IP neni potreba, co musis udelat je otevrit porty na modemu (port forwarding - google). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.