vochomurka Odesláno Duben 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2022 Zdravím, pořídil jsem tuto hru a celý vybavení kolem. Prvních pár dnů vše v pořádku. Od dnešního dne když hru spustím, tak v helmě je obraz v pohodě, ale na televizi vidím hru "side by side" tj. každé oko na jedné polovině televize. Před tím byl obraz na TV v pořádku. Nesetkal se s tím někdo, jak to napravit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 27, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2022 Internety jsou toho celkem plné, nejspíš nějakej patch. Všude říkaj několikrát všechno restartovat a naškočilo to normálně pak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Duben 28, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2022 Na netu jsem samozřejmě hledal, ale nic jsem nenašel. každopádně restart konzole pomohl, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.