vochomurka Posted April 26, 2022 Report Share Posted April 26, 2022 Zdravím, pořídil jsem tuto hru a celý vybavení kolem. Prvních pár dnů vše v pořádku. Od dnešního dne když hru spustím, tak v helmě je obraz v pohodě, ale na televizi vidím hru "side by side" tj. každé oko na jedné polovině televize. Před tím byl obraz na TV v pořádku. Nesetkal se s tím někdo, jak to napravit? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Posted April 27, 2022 Junior Moderators Report Share Posted April 27, 2022 Internety jsou toho celkem plné, nejspíš nějakej patch. Všude říkaj několikrát všechno restartovat a naškočilo to normálně pak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vochomurka Posted April 28, 2022 Author Report Share Posted April 28, 2022 Na netu jsem samozřejmě hledal, ale nic jsem nenašel. každopádně restart konzole pomohl, díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts