dvbman Odesláno Květen 2, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2022 Tak jsme se po 14 letech dočkali: STAR WARS: The Force Unleashed pro NSW ! Úplně jsem si vzpomněl, jak jsem kdysi kvůli původní verzi přecházel z XBOX originál na X360, ty jo a oni udělají na NSW úplně pozměněnou verzi ! No, grafika nic moc, hlavně v anim. scénách to měli raději lépe vyrenderovat, ale super, že se dá sekat mečem a kouzlit pomocí Joy-con Motion pohyb.senzorů ! Je tu někdo, kdo by mi vysvětlil, proč po 14 letech a co je to vlastně za dějovou linii ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 3, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2022 Na TFU na Switch jsem se hooodně těšil, grafika mi upřímně ani tak problém nedělá - je to prostě port z Wii, takže jsem neočekával nic extra (navíc mám hozenou rezervaci na Steam Deck, takže tam si pak někdy plnou verzi dám :D). Graficky je to navíc pořád lepší než PSP verze (akorát mě mrzí, že tu není "missions" mód z PSP). Jedu teda osobně bez motion ovládání, i když jsem se těšil, až si ho zkusím, tak jsem tomu nějak nepřišel na chuť Co se dějové linky týče: Je to součást Expanded universe (tzn. není to oficiálně canon), proto se některé věci dublují/rozcházejí s tím, co je třeba ve filmech/knihách. Já měl ale TFU sérii vždycky hodně rád, takže mi to upřímně vůbec nevadí dvbman reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.