Surikata Odesláno Červen 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2022 Dobrý den, hned na úvod jsem fakt nováček xboxu :). Prosím vysvětlí mi tu někdo jak funguje předplatné game passu (ultimate). Mám ho předplacený. Když stáhnu hru do konzole tak už ji mohu hrát, nebo se musí koupit? Tím, že platím ten měsíční poplatek tak jsou hry v knihovně zdarma? Děkuji moc za odpověď. Simona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 20, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2022 Zdravím, ano, přesně tak. Předplatené Xbox Game Pass (Ultimate) je předplatné her - po dobu placení předplatného/měsíčního poplatku lze hry (v předplatném) bez dalšího poplatku hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Červen 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2022 Ahoj vsem, právě jsem zjistil nemily stav. S kamaradem sdilime gpu, ale po trech letech nam to teď vyprselo. Funguje to porad stejně, nevíte někdo? Zamysl nakoupit 3 roky goldu a tentokráte z jeho uctu aktivovat za tu dvacku. Jde to ještě? Diky za koment, případně za tip, kde bezpečne seženu 3 roční goldy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červenec 12, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2022 Ahoj, ano funguje to stále. Kdybys potreboval Gold, stačí napsat soukromou zpravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Říjen 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2022 Ahoj mám takový dotaz měl jsem v Xboxu dva učty na obou byl game pass a na obou vypnuté opakovaná platba.ted mi jeden vypršel a druhý zítra ale Microsoft mi zase stáhl platbu 339 a nechápu teda jako? A komu druhému účtu se už nemohu dostat byl sním malý problém nešlo se pak do něj přihlásit nevím proč tak sem jej odstranil z konzole a tak se ptát ví někdo kde se dá kontaktovat Microsoft já totiž hledal ale nikde se nedá dopátrat jako dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 17, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2022 na tyhe cisla se dovolas: 239 000 459 pro volani z mobilnich telefonu 800 142 365 pro bezplatne volani z pevnych linek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Říjen 17, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2022 Jo ale je to jen automat ktery mě zase odkaže na ty jejich stranky a tam nic nejde ani chat nic Jo a nrvi někdo jak to je když sem ten druhý učet co jsem měl vymazal z konzole a nevim jestli sem tam vypnul opakovane prodlouženi ultimatu jestli to i tak automaticky stahuje platbu kdyz ten učet je odstraněn ? Protože mi stahli platbu ale na mem učtu co mam nemam zaplaceny ultimate ale je divne ze gamepass funguje takže nechapu Jo a nrvi někdo jak to je když sem ten druhý učet co jsem měl vymazal z konzole a nevim jestli sem tam vypnul opakovane prodlouženi ultimatu jestli to i tak automaticky stahuje platbu kdyz ten učet je odstraněn ? Protože mi stahli platbu ale na mem učtu co mam nemam zaplaceny ultimate ale je divne ze gamepass funguje takže nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2022 Je jedno, zda je ucet v konzoli nebo není. Pokud jsi nevypl opakovanou platbu, tak ti to bud dal strhávat peníze. Na strankach Microsoftu si muzes vyžádat hovor, kdy ti operátor help linku sám zavolá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Říjen 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2022 Aha a toho se neda jinak zbavit tech opakovanych pladeb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2022 Da, musis se prihlasit na daný ucet a vypnout ty opakované platby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Říjen 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2022 No jo jen už ale neznam pravě ty přihlašovaci udaje k tomu starýmu učtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2022 a mas aspon pristup k mailu, ze ktereho sji ten ucet registroval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Říjen 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2022 Prave ze nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2022 Tak to je blbý... Jedine snad zavolat na Microsoft, ale pokud nemas pristup k mailu, tak neoveri, ze jsi skutecne jeho vlastnikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamba Odesláno Říjen 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2022 Zdravím nevíte na jak dlouhou jde předplatit game pass stále funguje omezení 3 roky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2022 Max jsou 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.