Tomáš131 Odesláno Červen 20, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2022 Zdravím, mám problém a nevím si rady. Jednoho dne jsem si hrál hru a najednou se mi PS4 ovladač vypnul a nereagoval ani nesvítil, no prostě nic. Nevíte někdo co s tím prosím ? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Červen 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2022 No, na takovouhle otázku se nabízí odpověď: "Vybil se, stačí ho nabít ", ale předpokládám, že tím to není Zkus to trochu víc popsat: Jak se chová, když je zapojen kabelem do PS4, svítí ? Nabíjí se ? Jak se chová, když se USB připojí k PC, detekuje ho PC ? Nezkoušel jsi k PS4 připojit jiný ovladač ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Červen 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2022 Jdu si do nočního stolku pro věšteckou kouli, tak chvíli vydrž... basildon reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tomáš131
Zdravím, mám problém a nevím si rady. Jednoho dne jsem si hrál hru a najednou se mi PS4 ovladač vypnul a nereagoval ani nesvítil, no prostě nic. Nevíte někdo co s tím prosím ? Děkuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.