Radek Šíla Odesláno Červenec 13, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2022 Zdravím, koupil jsem xbox one i s hrami v paměti, ale při založení svého nového účtu se hry nespustí a píše mě to že je potřeba účet v kterém byli zakoupeny či nainstalovaný. Jde to nejak udělat aby mě fungovali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Červenec 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2022 Ne, nejde to, pokud si ty hry nekoupíš na svůj účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 14, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2022 A nebo by musel být ten účet na kterém jsou ty hry přihlášený a nebo by musel být ten účet s hrama v Xboxu nastavený jako Home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Radek Šíla
Zdravím, koupil jsem xbox one i s hrami v paměti, ale při založení svého nového účtu se hry nespustí a píše mě to že je potřeba účet v kterém byli zakoupeny či nainstalovaný. Jde to nejak udělat aby mě fungovali?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.