Anonymous_ Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 nevim jakej obrazek u bodu 5 myslis... ...GAME COULD... mas nastaven 1.50 kernel ? nebo mas to v GAME150? Na jakem PSP to delas? Fat/Slim? CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawaxa Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 nevim jakej obrazek u bodu 5 myslis......GAME COULD... mas nastaven 1.50 kernel ? nebo mas to v GAME150? Na jakem PSP to delas? Fat/Slim? CFW? Mám FAT3,71 M33. Kernel jsem nastavil na 1,50, GAME150 nevim co je?:? A ten ofiko mám FAT 3,72 Jo a to já taky nevím jakej obrázek....je tam ale v závorce že máme psát to co je na obrázku červeně napsané....ale mě to explorer nechce ukázat. Mám tam malou ikonku s červeným X místo toho obrázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 takze GAME150 je slozka na karte/PSP pokud mas hru tam tak ji dej na kartu/ISO a ten obrazek co se neukazuje mas napsad C:\mspformat X (X je jednotka PSP v mojem pripade G v tvojim nvm ) hele pokud potrebujes help napis PM s tvim ICQ a ja ti napisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eminator Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 pls ja si chci vitvoriť tu kartu ked chcem vitvoriť složky(KD,registry,msipl.bin) pomocou Despertar del Cementerio ale zapnem totak napíše vzdi "This program requires 2.71 or higher" co mám robytť ???? a mam CF 3.71 m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 pls ja si chci vitvoriť tu kartu ked chcem vitvoriť složky(KD,registry,msipl.bin) pomocou Despertar del Cementerio ale zapnem totak napíše vzdi "This program requires 2.71 or higher" co mám robytť ???? a mam CF 3.71 m33 najed do recovery a nastav kernel na 3.xx ... v tvojem případě na 3.71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 Jak dlouho trvá zálohování NAND na kartu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 chvilku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Zdravim, funguje tenhle postup na downgrade i na PSP Fat s firmwarem 3.80? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 mel by fungovat na vsechny tekken to skousel (myslim) a DG udelal v pohode ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 mel by fungovat na vsechny tekken to skousel (myslim) a DG udelal v pohode ;) ne, mel by :) ale funguje :D .. pokud fce ktera cte serial z baterie a dle toho bootuje neni v EEPROMce ale v ROMce a pokud SONY nevi jak do toho zapisovat/nebo je to ROMka (do ktere samo nejde zapisovat), tak to pujde i na vsech budoucich kernelech.. funkce pandory nezalezi na NANDu, v NANDu muze byt cokoliv a stale to pujde.. tudiz pokud FW UPDATE bude vzdy "pouze" menit data v nandu (flash0), tak neni moznost aby na nynejsich PSP Fat/Slim najednou pandora prestala fungovat.. pokud ovsem existuje moznost jak zapisovat do druheho cipu ktery je oddelen od NANDu a zpusobuje boot, tak je to do budoucna mozne, ze to nemusi jit.. ALE ZATIM TO LZE NA VSECH :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 ne, mel by :) ale funguje :D .. pokud fce ktera cte serial z baterie a dle toho bootuje neni v EEPROMce ale v ROMce a pokud SONY nevi jak do toho zapisovat/nebo je to ROMka (do ktere samo nejde zapisovat), tak to pujde i na vsech budoucich kernelech.. funkce pandory nezalezi na NANDu, v NANDu muze byt cokoliv a stale to pujde.. tudiz pokud FW UPDATE bude vzdy "pouze" menit data v nandu (flash0), tak neni moznost aby na nynejsich PSP Fat/Slim najednou pandora prestala fungovat.. pokud ovsem existuje moznost jak zapisovat do druheho cipu ktery je oddelen od NANDu a zpusobuje boot, tak je to do budoucna mozne, ze to nemusi jit.. ALE ZATIM TO LZE NA VSECH :) Tak sem to dneska zkusil a ono to funguje... :) Dík moc za tenhle super návod! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 přidán návod na Pandora Creator pro CFW 3.80 (s předstihem- žádnej 3.80 CFW ještě není :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SviftCZ Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 1)díky za pochvalu ;)2)neboj kartě se nic nestalo normálně funguje takže klidně použij 4GB :D..já sem to dělal s 2gb kartou ;).... 3)s tou zálohou nevim...asi záleží na typu baterie...ale tak upnout ji můžu když má 1kb :D Dik za doporučení podle postupu mi to znicilo 4GB kartu. Už na ní nelze kopírovat. Já doporučuji NEPOUŽÍVAT NA TO 4GB KARTY, asi to pro ne nema podporu nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Dělal jsem to na 4GB i 2GB kartě a stále jsou funkční... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Doufam ze ten muj navod na 1. strane bude alespon k necemu dobry..... pokusim se ho vylepsit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
APz Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Nyay.. dobrej návod, Tekku .) děkuje ti i můj spolužák ^^; Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Potřebuji rychlou radu.Mám tu slim s FW 3.72.Flashnutí na 3.71 M33 proběhne ok ale když psp zapnu naběhne logo sony pak vlnky s časem a psp se kousne.Co dělám špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Může se stát, že po flashy nepůjde PSP zapnout (zatuhne při načítání XMb). Zapněte Recovery Menu (Vypněte PSP a přii zapínání držte R) najeďte do Advanced a dejte format flash. Nebojte nic se nestane a PSP vam poběží jak má asi si moc pozorně návod nečet :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uganda Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 mam psp fw 3.71 slime a zkoušel sem to a nejde to :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 2uganda musi to jit delas,neco spatne,vic popis problem 2all:zatim sem to delal se 4gb Sandisk red pruhledna,a dvema modrymi 4gb sandisk a pandora se udelala v pohode a karty fungovaly norm. dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Určitě to jde-včera sem to zkoušel a vše proběhlo ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 jako v tomhle se opravdu nvyznám, potřbuju poradit, mám PSP SLIM s FW 3.72 ! Tak co z toho mám použít ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Tenhle návod použij 2 ) Despertar Cementerio v3 Dark_Alex - naflashuje 3.71 M33-2 na FAT/SLIM PSP A tenhle 4 ) Vytvoření Pandoras battery z FAT baterie na SLIM PSP(i na FAT PSP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Tenhle návod použij 2 ) Despertar Cementerio v3 Dark_Alex- naflashuje 3.71 M33-2 na FAT/SLIM PSP díky moc .......ty jo sem to čekla složitější....a vono celkem krátký....no uwidíme !!!! :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 nebo když máš jen slim baterku tak tohle 3 ) Vytvoření Pandoras battery ze SLIM baterie edit: se mi to machruje když sem to dělal včera,za měsíc to zas zapomenu:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.