Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pandora's Battery (univerzální unbricker&flasher) => ověřeno!!!new DCv8

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ok,pokusim to zkusit

Edit1:nic,ale pokusim se naistalovat TM

edit2:tak tedy jsem v koncich s tim DC5,poradte pls

Nainstaluj si TM a pust si DC5 pust to az to vse probehne tak pust TM a tam dej Install IPLLOADER a pak uz muzes provest pres pandoru nahrani firmware 3.90M33

tekken90 mel bys ten navod opravit kdyz se udela DC5 tak se musi provest zapis pres TM a ne jak to tam pises TY!!!!!!vubec to nefunguje navod je peknej ale nedoladenej tak to dej do poradku jinak se tu budou neustale mnozit lamasky dotazy..i JA se ptal a nikdo mi nedokazal rict co stim8)8)8)8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrej, mám PSP slim s originálním fw 3.90 a chtěl bych si ho downgradenout. V jenom navodu pisou, ze musim mit v recovery menu nastaveny 3.xx kernel pred tim, nez zacnu s downgradem. Poradi nekdo jak mam to recovery menu spustit a jak se da norm. restartovat psp (prej neco s select a x ale me se kdyz zmacknu select nic nezobrazi) A uz jste nekdo zkousel downgrade s pandorinou baterkou z psp slim? Funguje to?

Odkaz ke komentáři

1. Když máš oficiální fw, tak se nemůžeš dostat do recorvery menu.

2. Pokud vím, tak PSP restartuješ, že podržíš ten čudlík, co s ním zapínáš PSP, tak ho podržíš asi 10 sekund nahoře dokud se ti nevypne PSP.

3. Jo flash jde s baterkou z PSP Slim, ale aby si udělal flash potřebuješ na to druhé PSP s CFW (CustomFirmware).

EDIT: Jestli nikoho neznáš, kdo dělá flash, tak se koukni do mapy flasherů.

Odkaz ke komentáři

1. Když máš oficiální fw, tak se nemůžeš dostat do recorvery menu.

2. Pokud vím, tak PSP restartuješ, že podržíš ten čudlík, co s ním zapínáš PSP, tak ho podržíš asi 10 sekund nahoře dokud se ti nevypne PSP.

3. Jo flash jde s baterkou z PSP Slim, ale aby si udělal flash potřebuješ na to druhé PSP s CFW (CustomFirmware).

EDIT: Jestli nikoho neznáš, kdo dělá flash, tak se koukni do mapy flasherů.

A myslíš, že ty bys mi ten downgrade mohl udělat?? Bydlím blízko Prahy a přece jenom v tomhle jsem nováček a ty budeš mít jistě více zkušeností. Už si někdy down. slim? fungoval pak?

Odkaz ke komentáři

CIAO, mám FAT PSP FW 3.90M33-3 a ještě SLIM PSP s FW 3.71 které potřebuji flashnout. Dočetl jsem se, že mám použít "1 ) Despertar Cementerio Dark_Alex v5 ( + Multiboot pomocí TimeMachine)". Nikde se v tomto bodě nepíše nic o té baterii. Takže už není potřeba jí vytvářet?

Odkaz ke komentáři

dlouho jsem flash scému nesledoval - mám psp fat 3.90 a potřebuju DG - gfunguje to tak, že flashnu 1.50 a pak normálně jako kdykoli před tím jakýkoli vyšší fw ? - případně, co teda mám přesně udělat, když si to chci sám flashnout na custom fw ? - asi pandorou, že ? můžu pak pandoru používat jako normální baterku ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu