Hettrick Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Ahojky ale tohle mi nejak nejde program se spusti neco napise jako ze musim reset A co tam mam zmackout?? (pripad:U verze Dcv5 s TimeMachine pak podržte pár sekund tlačítko pro spouštění Dcv5) Prosim nekdo HELP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotas.j Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 zdar..mam problem drzim se podle navodu davem si tam firmw. 3.90 M33 a me se vzdy vytvori soubor IPL.BIN a ne msipl.bin..nevite co stim????:bash::bash::bash:..mohl by mi nekdo poslat ten soubor msipl.bin na kotas.j@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 tak si ho přejemenuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 hej pomuzete mi???/////mel jsem DC4 a ten mi fungoval normalne,ale kdyz jse m ji zase udelal tak ted mi uz nefunguje>>///nevim kde mam vzit msipl.bin nasel jsem ho v TM,prejmenoval jsem ho ale NEFUNGUJE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukysvetna1468621248 Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 zkus pri spousteni psp pandorou drzet x . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 ok,pokusim to zkusit Edit1:nic,ale pokusim se naistalovat TM edit2:tak tedy jsem v koncich s tim DC5,poradte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotas.j Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 ok,pokusim to zkusitEdit1:nic,ale pokusim se naistalovat TM edit2:tak tedy jsem v koncich s tim DC5,poradte pls Nainstaluj si TM a pust si DC5 pust to az to vse probehne tak pust TM a tam dej Install IPLLOADER a pak uz muzes provest pres pandoru nahrani firmware 3.90M33 tekken90 mel bys ten navod opravit kdyz se udela DC5 tak se musi provest zapis pres TM a ne jak to tam pises TY!!!!!!vubec to nefunguje navod je peknej ale nedoladenej tak to dej do poradku jinak se tu budou neustale mnozit lamasky dotazy..i JA se ptal a nikdo mi nedokazal rict co stim8)8)8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 takže sem tedy upravil návod a nechal sem tam jen Dcv5 s Timemachine pro multiboot ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 K cemu je ten 3.60Dumper? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamik Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 co je lepsi pandora od tymu C+D nebo Dcv5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 lamik: ono neni ktera je lepsi ale na co to chces tu od c+d teamu se pouziva u psp fat na prechod na fw 1.50 a ta nejnovejsi na 3.90m33 coz je ted aktualni takze asi lepsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pspckar Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Zdravim chci se optat mam psp FAT bratr si koupil PSP SLIM mohu na nem udelat Flash kdyz ja na FAT mam CF FW?? A pujde do psp Slim Pandora udelana z baterky pro psp FAT ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 jop, ja to tak delam a zatim zadnej problem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Dobrej, mám PSP slim s originálním fw 3.90 a chtěl bych si ho downgradenout. V jenom navodu pisou, ze musim mit v recovery menu nastaveny 3.xx kernel pred tim, nez zacnu s downgradem. Poradi nekdo jak mam to recovery menu spustit a jak se da norm. restartovat psp (prej neco s select a x ale me se kdyz zmacknu select nic nezobrazi) A uz jste nekdo zkousel downgrade s pandorinou baterkou z psp slim? Funguje to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuck a dog Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 1. Když máš oficiální fw, tak se nemůžeš dostat do recorvery menu. 2. Pokud vím, tak PSP restartuješ, že podržíš ten čudlík, co s ním zapínáš PSP, tak ho podržíš asi 10 sekund nahoře dokud se ti nevypne PSP. 3. Jo flash jde s baterkou z PSP Slim, ale aby si udělal flash potřebuješ na to druhé PSP s CFW (CustomFirmware). EDIT: Jestli nikoho neznáš, kdo dělá flash, tak se koukni do mapy flasherů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 1. Když máš oficiální fw, tak se nemůžeš dostat do recorvery menu.2. Pokud vím, tak PSP restartuješ, že podržíš ten čudlík, co s ním zapínáš PSP, tak ho podržíš asi 10 sekund nahoře dokud se ti nevypne PSP. 3. Jo flash jde s baterkou z PSP Slim, ale aby si udělal flash potřebuješ na to druhé PSP s CFW (CustomFirmware). EDIT: Jestli nikoho neznáš, kdo dělá flash, tak se koukni do mapy flasherů. A myslíš, že ty bys mi ten downgrade mohl udělat?? Bydlím blízko Prahy a přece jenom v tomhle jsem nováček a ty budeš mít jistě více zkušeností. Už si někdy down. slim? fungoval pak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polopate Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 SLIM se ne downgraduje ale flashuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 SLIM se ne downgraduje ale flashuje Nj, tak sry, jen bych potřeboval někoho v praze kdo má s flashování slimů zkušenosti aby mi to udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 treba ja,o vikendu,muj email Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuck a dog Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Nj, tak sry, jen bych potřeboval někoho v praze kdo má s flashování slimů zkuenosti aby mi to udělal. klidne ti ho flashnu....napis mi smsku na 604752256 a urco se domluvime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 CIAO, mám FAT PSP FW 3.90M33-3 a ještě SLIM PSP s FW 3.71 které potřebuji flashnout. Dočetl jsem se, že mám použít "1 ) Despertar Cementerio Dark_Alex v5 ( + Multiboot pomocí TimeMachine)". Nikde se v tomto bodě nepíše nic o té baterii. Takže už není potřeba jí vytvářet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 samozřejmě že je potřeba pandora baterie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Takže pokud chci flashnout SLIM PSP s orig.FW 3.71 tak musim použít všechny 3 kroky?Tzn. postupně: 1 ) Despertar Cementerio Dark_Alex v5 ( + Multiboot pomocí TimeMachine) 2 ) C+D Team(Prometheus) - první pandora 3 ) Možnosti vytvoření Pandoras battery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 1 ) dělá MMS pro flash na 3.90 m33-3 2 ) dělá MMS pro DG na 1.50 (fat only) 3 ) vytvoří PB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 dlouho jsem flash scému nesledoval - mám psp fat 3.90 a potřebuju DG - gfunguje to tak, že flashnu 1.50 a pak normálně jako kdykoli před tím jakýkoli vyšší fw ? - případně, co teda mám přesně udělat, když si to chci sám flashnout na custom fw ? - asi pandorou, že ? můžu pak pandoru používat jako normální baterku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.