PsychoCZ Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 dlouho jsem flash scému nesledoval - mám psp fat 3.90 a potřebuju DG - gfunguje to tak, že flashnu 1.50 a pak normálně jako kdykoli před tím jakýkoli vyšší fw ? - případně, co teda mám přesně udělat, když si to chci sám flashnout na custom fw ? - asi pandorou, že ? můžu pak pandoru používat jako normální baterku ? od firmwaru 3.60 se musi flashovat pres pandoru.. tzn jestli nekde pobliz u tebe nema nekdo jiz psp s cfw tak si pandoru neudelas takze mas na vyber: najit si nekho v mape flasheru , viz muj podpis koupit si jiz pandorras set .) http://www.console-forum.net/showthread.php?t=25809 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba69 Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 Lamsky dotaz, delam PB na Fat psp fw 3.90 M33-3 a pote potrebuji PB dat do slim PSP s fw 3.60 a udelat jeho flash. Format karty, Magicmemorystick, spustim TM, pote DCV5, vse se nainstaluje, skoci z5 do menu a pak jsem v koncich, kdyz dam baterku do jakehokoliv psp, samo se nespusti (tak jak je psano) ani slim, ani fat, tak netusim kde delam chybu, nejaka pomazanejsi hlava jiste poradi, predem diky a jinak diky moc za tento i ostatni navody, bez nich bych si toho moc nezahral...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 však to je správně..PB ti automaticky bootuje servis menu...nejdřív dej do PSP MMS a pak PB ...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a.jaros Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 me to kua nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 Co to znamená když mi time machine napíše Checking space...Too few free sectors (16).32 az least requierd.Press X to return to main menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 to znamená že musíš použít ten MSPformat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 No, tak kámoš měl psp fat s fw. 2.81, tak sem mu to upnul na 3.50 a potom pomocí hry lumines (on ji naštěstí měl) downgradenul na 1.5 a potom upoval az na 3.90 M33. Já mám psp slim s fw. 3.90, tak jsem si říkal že si psp s jeho pomcí flashnu. Dělal jsem to pomocí pandoras battery 3.xx a desperado v5. A když jsem pak mms a baterii vložil do svýho psp slim tak se na 3s rozsvítila ledka power a pak zhasla a psp se nezaplo. P.S. Dělal jsem to podle návodu z http://psp.novinky.org - tam ale nic o timemachine ani o tom, ze se ma drzet tlacitko pri desperadu, kterym potom spustime pandoru tam nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalks Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 A nerikalo ti to nakou chybu, kdyz si to vytvarel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabho Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 No, tak kámoš měl psp fat s fw. 2.81, tak sem mu to upnul na 3.50 a potom pomocí hry lumines (on ji naštěstí měl) downgradenul na 1.5 a potom upoval az na 3.90 M33. Já mám psp slim s fw. 3.90, tak jsem si říkal že si psp s jeho pomcí flashnu. Dělal jsem to pomocí pandoras battery 3.xx a desperado v5. A když jsem pak mms a baterii vložil do svýho psp slim tak se na 3s rozsvítila ledka power a pak zhasla a psp se nezaplo. P.S. Dělal jsem to podle návodu z http://psp.novinky.org - tam ale nic o timemachine ani o tom, ze se ma drzet tlacitko pri desperadu, kterym potom spustime pandoru tam nebylo. Teď jsem to dodělal a stalo se mi to taky, pokud sis nastavil tlačítko multibootu na "L" jak je udáno v návodu tak ho stiskni při rozsvícení ledky a spustí se ti to. Pokud se ti to nepovede na poprvé dělejto dokud se ti to tam nespustí. Mě se to spustilo asi na po 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 jj mě to funguje , dík thx, už nemusim dávat tu starou 3,71m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Teď jsem to dodělal a stalo se mi to taky, pokud sis nastavil tlačítko multibootu na "L" jak je udáno v návodu tak ho stiskni při rozsvícení ledky a spustí se ti to. Pokud se ti to nepovede na poprvé dělejto dokud se ti to tam nespustí. Mě se to spustilo asi na po 3. No, na tom jinym webu to prave nebylo (to ze se ma drzet nejaky tlacitko), kazdopadne jsem to delal s tou starsi verzi, ktera flashuje na 3,71 m33-2 a ted mam 3.90m33-3 takze ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Kua, jde ta pandora na FW 3.80 M33?? Pri spusteni instal. se zobrazi chyba 80020148 nebo nejak tak. :) A pri formatovani karty se mi ukazuje hlaska: Pseudo format is not necessary... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Tak jsem se do toho také pustil a nedaří se. Prosím o radu. Chci flashnout PSP slim FW 3.71, já mám PSP fat FW 3.90 M33-3. Použil jsem návod tady z fora od "Han" je v powerpointu (http://rapidshare.com/files/78735200/Pandora_Magic_MS.ppt) Došel jsem až k bodu, kdy si mám stáhnout toto (http://rapidshare.com/files/67381434/pandora_creator_3.xx_Fat_Slim_battery.rar) --- rozbalit a nakopírovat do PSP. --- Poté spustit program v PSP, po najetí zmáčknout kolečko a hned potom trojúhelnik, program se vypne. Vyskočí na mě modrá obrazovka,ale dole úplně na posledním řádku se píše ERROR 0x800200D2 loading\starting kstuff.prx --- to bude asi můj problém. Přesto mi program vypíše battery pandorized.... !!koukal jsem se do recovery menu Plugins-> a to mám prázdné!! Poté po přendání karty a baterie do SLIM PSP ho zapnu a najede mi normálně XMB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Kua, jde ta pandora na FW 3.80 M33?? Pri spusteni instal. se zobrazi chyba 80020148 nebo nejak tak. :) A pri formatovani karty se mi ukazuje hlaska: Pseudo format is not necessary... :( přepnul si kernel v recovery na 3.XX ? Tak jsem se do toho také pustil a nedaří se. Prosím o radu.Chci flashnout PSP slim FW 3.71, já mám PSP fat FW 3.90 M33-3. Použil jsem návod tady z fora od "Han" je v powerpointu (http://rapidshare.com/files/78735200/Pandora_Magic_MS.ppt) Došel jsem až k bodu, kdy si mám stáhnout toto (http://rapidshare.com/files/67381434/pandora_creator_3.xx_Fat_Slim_battery.rar) --- rozbalit a nakopírovat do PSP. --- Poté spustit program v PSP, po najetí zmáčknout kolečko a hned potom trojúhelnik, program se vypne. Vyskočí na mě modrá obrazovka,ale dole úplně na posledním řádku se píše ERROR 0x800200D2 loading\starting kstuff.prx --- to bude asi můj problém. Přesto mi program vypíše battery pandorized.... Poté po přendání karty a baterie do SLIM PSP ho zapnu a najede mi normálně XMB. zkus vypnout pluginy pokud nějaký používáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 přepnul si kernel v recovery na 3.XX ?zkus vypnout pluginy pokud nějaký používáš Právě jsem se díval a nepoužívám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 jj, mam to preple Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alonso Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 ja bych se chtel zeptat v okoli nemam zadneho flashera a neslo by to ze bych si pandoru baterii koupil here http://www.playcentrum.cz/pandora-tool-battery-psp-slim-500401.htm kdybych si ji koupil stacilo by jenom upgradnout na cfw ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 ja bych se chtel zeptat v okoli nemam zadneho flashera a neslo by to ze bych si pandoru baterii koupil here http://www.playcentrum.cz/pandora-tool-battery-psp-slim-500401.htmkdybych si ji koupil stacilo by jenom upgradnout na cfw ? jeste si musis vytvorit magic memorystick samotna baterka umi jen boot prave ztoho magic memorysticku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alonso Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Originally Posted by grosijeste si musis vytvorit magic memorystick samotna baterka umi jen boot prave ztoho magic memorysticku takze naformatuju p.kartu a upgradnu a je to? ok dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Tak už se povedlo, použil jsem normální návod od Tekkena90 a šlape to. Pomocí toho návodu formou prezentace v powerpointu mi to nešlo. Takže díkas hoši za návod! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James_p Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 nevim,jestli to tu uz bylo,jestli jo,tak sry.ty lidi sou vychcany jaxvin,normalni baterku koupis levnejc,ale stejne to zkusej....http://www.playcentrum.cz/pandora-tool-battery-psp-slim-500401.htm:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jake Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Co všechno muzu po pripraveni Dcv5 smazat z karty? Tak trochu potrebuju setrit mistecko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Co všechno muzu po pripraveni Dcv5 smazat z karty? Tak trochu potrebuju setrit mistecko :-) zkus 150.PBP a 340.PBP (jen to zkus, u starsich DCv to slo.. ) spis je vyjmi, aby jsi je tam mohl kdyztak dat, kdyby to nejelo.. (nekamenuj me :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jake Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 zkus 150.PBP a 340.PBP (jen to zkus, u starsich DCv to slo.. )(nekamenuj me :) ) Jo to me taky napadlo, zkusim, díky :-) Tebe bych neukamenoval, to ty si me k tomu dostal !!! :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazmas Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Se základní deskou TA-805 v2 nemůžu žádné PSP flashnout ? Teda, že nemůžu vytvořit pandoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.