Lucaso666 Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Jenom by me zajimalo, jak tu baterku pripravis na oficialnim firmwaru pochybuju, ze mas doma druhy psp to by me taky zajimalo, tak bys moh poradit:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 sežeň někoho s PSP kdo má potřebnej FW a udělá ti Jigkick a magic memory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest buddyfriend17 Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 hodne pekny, vypada to jako revoluce v DGdech a taky uz moc lidi nebude zajimat zaruka k psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 mno zaruka se hodi vzdycky... pokud se teda nebude jedna o brick xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirim Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 to by me taky zajimalo, tak bys moh poradit:? Jen tak mimochodem, ze 3.50, kterou mas se da udelat downgrade pres hru lumines, coz je pro tebe mozna i lehci, kdybys byl z Prahy, tak muzu pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucaso666 Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Jen tak mimochodem, ze 3.50, kterou mas se da udelat downgrade pres hru lumines, coz je pro tebe mozna i lehci, kdybys byl z Prahy, tak muzu pomoct bohuzel nejsem z prahy......ale kamos ma psp s CFW.....ale tu hra neni k sehnani.......takze myslim,ze to udelam pres tu baterku8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RataLaPomeranche Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Vietnamec už downgradnul 3.52 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Vietnamec už downgradnul 3.52 xD to neni vietnamec, ale japonec omg.. to je sakra rozdil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurifi Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 nevíte někdo jestli by to nějak udělal na 2.71 s HEND. Protože přemýšlím o koupi nové baterie. kdyby jsem s tou starou něco udělal. nezkoušel to někdo? nebo přes IR SHELL???:roll: :roll: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 pokud máš 2.71 tak se stačí kouknout do tutoriálů a je tam mnohem jednoduší postup na downgrade ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurifi Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 no jo a co když se mi !!!BRICKNE!!! PSP, jak si pak udělám tu jigstick a magick , nikoho neznám s CF v okolí Vsetína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Když budeš dělat vše podle návodu, je mizivá pravděpodobnost bricku ;) Neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurifi Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Ty ostatní návody na donwgrade se mi zdají složité zkusím si koupit baterku a nějak to rozjet. No a když se nepovede tak zůstanu na 2.71. S DEVHOOKem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Hele, napiš mi na ICQ 459 - 328 - 750 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 uz sa neda bricknut neviem coho sa bojis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 no jo a co když se mi !!!BRICKNE!!! PSP, jak si pak udělám tu jigstick a magick , nikoho neznám s CF v okolí Vsetína. Ja byvam na vikendy doma ve Zline, to neni zas tak hrozne daleko, tak kdyby bylo nejhur muzu pomoct. ;O) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 lidi ve Zline je mnoho :) dokonce i prvni admin tohoto fora je ze Zlina :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 ...a pak následný upgrade na 3.52 M33 podle tohoto návodu. Použili jsme jen 2 PSP (s OE firmware a s oficialnim 3.40), žádnou náhradní baterii jsme nepotřebovali, z jedné se udělala jigkick baterie a po downgrade jsme ji vrátili zpět na obyč. baterii. Žádný problém nenastal, jede to všechno krásně! Doporučuju a díky autorům! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 právě sem udělal úspěšný DG 3.51 pomocí Pandoras battery jednomu Slovákovi žijícimu v Praze :D (nevim nick tady na foru snad mě doporučí :D) ps: přijel autem až ke mě ;) přijímám další zakázky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 no jo ale to neni jikgick (to je originál sony), tohle se menuje pandora's battery :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moorhuhn Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 už to někdo umí v praze?? klidně něco zaplatím...prosím kdyby jo tak pište do PM :blink: dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 právě sem udělal úspěšný DG 3.51 pomocí Pandoras battery jednomu Slovákovi žijícimu v Praze :D (nevim nick tady na foru snad mě doporučí :D)ps: přijel autem až ke mě ;) přijímám další zakázky :lol: a mel oficialni FW?ja bych to potreboval na 3.52:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 jestli je to down z ofika je to bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 a mel oficialni FW?ja bych to potreboval na 3.52:) jestli je to down z ofika je to bomba jasně dělal sem to z ofiko fw 3.51 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 tak v tom pripade uz SONY nema softwerove na stare PSP sanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.