Anonymous_ Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Ne. Konkretneji popis problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Dotaz No.1)PB můžu udělat jak z baterky slima tak i z fata? (bojim se aby mě baterka z fata uprostřed flashe nevypadla) Dotaz No.2)Musim mít PSP na nabíječe,nebo nesmim, nebo je to fuk??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 1) muzes, ale slimaci baterie pujde jen do slimu, kdezto fat baterie pujde do obou.. Nove slim baterie ale nejdou pandorizovat. Kdyz fat baterii das do slimu, opravdu se nemusis bat, ze by vypadla - krasne zapadne. U fata ji zase muzes zakrytovat, nebo drzet, kdyby vypadla - mas preci NAND zalohu, takez muzes jet znovu.. 2) Pri flashovani? Nemusis, pokud by jsi chtel, tak musis nejprve vlozit baterii a pak az zapojit na nabijecku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Ne. Konkretneji popis problem. SLIM mi nejde Flashnout (FW 3.71). No vytvarel jsem Pandoru 3x po sobe (pokud se nahodou nekde nestala chyba) od zacatku a ta vyberova konzole proste nevyskoci...S 3.71 M33-4 to slo hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 A drzis Rko (nebo Lko) - jak je to ted u multibootu, pokud postupujes, dle tekkova navodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 A drzis Rko (nebo Lko) - jak je to ted u multibootu, pokud postupujes, dle tekkova navodu... Ja postupuju podle toho jednoduchyho navodu od uzivatele Han... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Ja postupuju podle toho jednoduchyho navodu od uzivatele Han... Taky jsem udělal několik flashů pomocí tý prezentačky v powerpointu. Nejdřív vlož kartu a pak baterku:). Co ti to dělá když tam dáš pandoru? Zapne se ti a najede do XMB nebo se ti rozsvítí kontrolka a je černej display? V prvním případě nemáš pandoru v druhém případě máš špatnej magicmemorystick. Jestli nemáš pandoru tak to je kvůli Hellcatu, chybí tam jeden soubor bez toho ji neuděláš. Sosni si tento http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/pan3xxr4.rar . 100% půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 přidána další verze programu PSP Pandora Deluxe - v2.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Taky jsem udělal několik flashů pomocí tý prezentačky v powerpointu. Nejdřív vlož kartu a pak baterku:). Co ti to dělá když tam dáš pandoru? Zapne se ti a najede do XMB nebo se ti rozsvítí kontrolka a je černej display? V prvním případě nemáš pandoru v druhém případě máš špatnej magicmemorystick. Jestli nemáš pandoru tak to je kvůli Hellcatu, chybí tam jeden soubor bez toho ji neuděláš. Sosni si tento http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/pan3xxr4.rar . 100% půjde Flash uz mam parkrat za sebou, avsak s 3.71 M33-4. Na 4.01 M33-2 ho delam prvne a nejak nevali. Nejdriv dam kartu a pak baterku. Nic nenaskoci (jak by melo), pri zapnuti najede do XMB menu. Taze chyba bude asi v Pandore. Jak mam pouzit ty soubory co jsi mi sem hodil? A mnohokrat dekuji, ze jsi se ozval :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Flash uz mam parkrat za sebou, avsak s 3.71 M33-4. Na 4.01 M33-2 ho delam prvne a nejak nevali. Nejdriv dam kartu a pak baterku. Nic nenaskoci (jak by melo), pri zapnuti najede do XMB menu. Taze chyba bude asi v Pandore. Jak mam pouzit ty soubory co jsi mi sem hodil? A mnohokrat dekuji, ze jsi se ozval :thumbup: jestli sem pochopil tak zacals pouzivat nove DCV... jestli ano tak sis akorat neco spatne vytvoril... udelej proces vytvareni MMS znova a povali ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Flash uz mam parkrat za sebou, avsak s 3.71 M33-4. Na 4.01 M33-2 ho delam prvne a nejak nevali. Nejdriv dam kartu a pak baterku. Nic nenaskoci (jak by melo), pri zapnuti najede do XMB menu. Taze chyba bude asi v Pandore. Jak mam pouzit ty soubory co jsi mi sem hodil? A mnohokrat dekuji, ze jsi se ozval :thumbup: Stáhni ten rar. Otevři ho a složku "pan3xx" nakopíruj na memorystick PSP/GAME a ten starej hellcat vymaž. Pak spusť novej hellcat v PSP tam dej volbu Battery options/ make pandora battery one... Objeví se battery pandorized. A pak vem SLIMko kde je oficiální fw a dej tam kartu a pak baterku. A už to bude fachat. Jinak není zač rád pomůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Stáhni ten rar. Otevři ho a složku "pan3xx" nakopíruj na memorystick PSP/GAME a ten starej hellcat vymaž. Pak spusť novej hellcat v PSP tam dej volbu Battery options/ make pandora battery one... Objeví se battery pandorized. A pak vem SLIMko kde je oficiální fw a dej tam kartu a pak baterku. A už to bude fachat. Jinak není zač rád pomůžu. Pomohlo (SLIM uz je ISO Pozitivni), moc diky! + nejake body ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 Tendle navod mi hlavne pomohl udelat mou hardpandored baterku pouzitelnou vse sem smazal az na slozky a soubor config a soubory *.bin a bootuje to do XmB JOOO usetreno parset za novou baterii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 potrebovl bych pomoc: muzu vytvorit pandoru kdyz nemam CFW ani PB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 ne..... mrkni sem http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=cs&om=1&msa=0&msid=117660133732379930077.000441b9b88179b530aa2&ll=50.000678,15.809326&spn=2.859934,7.470703&z=7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 jako...pandoru vytvorit muzes....ale u toho bys tak asi zkoncil....pokud bys nepouzil navod na vytvoreni MMC bez CFW....myslim ze ho tu daval myshoo..........annonymouse ma pravdu....radsi se podivej na tu mapu....kdyz to budes delat sam je to zbytecne slozite.....a nebo me jeste neco napadlo...muzes si nechat z aukra zaslat pandorku i mmc....ale nebudu davat odkaz, abys me pak neobvinoval, ze jsem ti poradil nejakeho podvodnika :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Čavte.Potrebujeeeeeeem pomoc! Robil som teraz flash na slim Použil som moje PSP slim s CFW na vytvorenie mmc a pandory. Dal som to všetko do slimka,urobil nand zálohu,spravil flash. Všetko OK. Teraz si to idem dať tu pandoru do mojho slimka aj mmc a ono nejde zapnúť. Zapnem to,len posvieti kontrolka power(len ked to držím na power) a vypne sa to. Toto isté aj na tom práve flashnutom psp. Ale ked dám baterku(no pandora) z toho práve flashnutého slimka,tak ide zapnúť aj moje aj jeho. Takže dačo je s tou pandorou.Čo to je?A ako to ide opraviť??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 kdy jsi to svoje slimko kupoval??? a jaky mas na nem OFW ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 na vianoce,asi tak 1.decembra 2007 som ho objednaval z jedneho e-shopu rovno aj s CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 na vianoce,asi tak 1.decembra 2007 som ho objednaval z jedneho e-shopu rovno aj s CFW. Hmm takze ta-088v3 muzeme vyloucit... myslel jsem ze tam mas tu novou desku ale jestli jsi ho kupoval tak davno tak je jasny ze tam asi nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Mám pocit,že to ide iným smerom.... Takto: Moje PSP s CFW sa volá A Jeho PSP s FW sa volá B Na PSP "A" som spravil mmc a pandoru Na PSP "B" som spravil FLASH PSP "B" je flashnuté Bateriu a kartu z psp "A" som vybral z psp "B" a dal znovu do svojho psp "A" PSP "A" nejde zapnúť. S bateriou z PSP "A" nejde ani PSP "B" zapnúť S bateriou z psp "B" ide zapnúť PSP "A" aj "B" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Chápu správně, že nezapneš PSP s pandorou? Pokud nepoužíváš multiboot-timemachine tak to je jasný že to nejde... Vyndej z psp baterku PSP dej na akumulator a zapni ho BEZ BATERKY... jakmile se zapne vlož ji do pspčka na kartu si dej Hellcat,zapni hellcat a tam dej battery options a volbu"make battery normal one" objeví se battery normalized a je to... ale tohle všecko je v tekkovo návodu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Sanchez-Dikyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Použil som timemachine,ale aj tak som to spravil ako si povedal. A ono to funguje. Ešte raz díky moooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabbit Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Potřebuji se zeptat něco ohledně PB. Chci začít flashovat ale nevím jakou si koupit baterku. Někdo mi psal že když si koupím pandoru tak je pouze na jedno použití, tak nevim jestli si mam koupit tuhle http://www.playcentrum.cz/battery-tool-1200mah-slim-psp-478501.htm nebo tuhle http://www.playcentrum.cz/battery-pack-1800mah-sony-psp-110201.htm Předem díky za odpověd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 samozřejmě, že není na jedno použití... s tou první flashneš jen Slim PSP, s tou druhou Slim i Fat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.