lordfrikk Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 U mě to vypadá takhle, půjde to? :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Jestli myslsi flash, tak pujde Jé novej DCv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goli Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 a kdyz si tam stahnu oficialni firmware treba 3.90 a dam ho tam misto 5.00 tak se mi bude instalovat 3.90 oficialni a taky m33 a taky kdyz sem si navolil ze pri startovani pandory chci L tak mi to nefunguje ale musim mackat L a ctverecek marek_2080: pouzivej edit potrbuji pomoc kdyz delam pandora deluxe pise mi to problem with ipl.ppd co mam delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetrelec.1 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 U mě to vypadá takhle, půjde to? :idea: když je v tom ta nová deska a de to flešnout??:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 jo pude... mas TA 085... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goli Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 a muzu si do pandory dat vic jak 1 firmware a muzu tam dat jakykoliv cfv treba 2.71. , 3.95 a potom treba 4.01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 ne ... a ani nevim k čemu by ti to bylo ... 1 CFW je podle mě dostačující :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goli Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 takze tam muzu mit jen 5.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 26, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 V psp fat muzes mit fw ofiko : 1.00 az tusim ze je nejnovejsi 5.01 V psp slim muzes mit 3.60 az 5.01 Co se tyce cfw , je samozrejme nejlepsi mit vzdy nejnovejsi , ted momentalne 5.00 m33-4 To same plati o ofiko fw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smir3k Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 zdravim chlapy.....dnes sem byl domluvenej s typkem ze mu flashnu psp, ale co se nestalo, strcim tam pandoru a nic se nedeje, nesvití kontrolka vubec nic a psp s novou deskou urcite nema, hlavne ta pandoru nenabehne ani u me....vecer mi normal nabehlo PB menu a ted je uplne mrtva, je to kiks baterie nebo se mam pokouset o nejake prenastaveni baterie, vybita taky neni, byla pres noc v nabijecce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 zkusil bych znovu vytvořit MMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 chci se zeptat mám baterku beterku origoš sony 1200 mAh 3.6 V (mám slima), pujde na ni vytvořit pandora?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 půjde .....(pokud nemáš zákld. desku s ochranou proti vytvoření PB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 hm, a pokud nema novou baterii, ktera je imunni proti flashnuti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 hm, a pokud nema novou baterii, ktera je imunni proti flashnuti.. coze to uz se delaji baterie od SONY na kterych nejde flash vytvorit??? vim ze nejde vyvrot na nekterejch deskach ale toto jsem opravdu neslysel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Jop, to zacala jeste pred vyrobou novych desek... Uz se tu o tom mluvilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 mluvilo.. ale na žádnou takovou baterku jsem osobně nenarazil ani jsem na fóru nikdy nečet, že by jí někdo měl ... takže jestli vůbec takový baterky jsou >_< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Ano jsou, na foru tu nekolik lidi tusim psalo, ja jsem se s nimi setkal osobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 půjde .....(pokud nemáš zákld. desku s ochranou proti vytvoření PB) A to se pozná jak??? psp mám už přes rok, takže si myslím že to pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Ano jsou, na foru tu nekolik lidi tusim psalo, ja jsem se s nimi setkal osobne. na fóru jsem teda neviděl, že by někdo takovou baterii měl ... pokud to najdeš pošli mi prosimtě link po PM díky A to se pozná jak??? psp mám už přes rok, takže si myslím že to pujde stačí zapnout Hellcat Pandora Creator a ten by ti měl přímo napsat jakou máš desku a pokud máš desku, na který nelze vytvořit PB tak ti to nahlásí nebo pomocí programů PSPident nebo Info portable, které ti ukáží i typ desky .. více info najdeš přímo v tomto návodu skoro na začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 ok díky...eště mám jeden dotaz, když mi kámoš flashoval psp, tak mi pak recorvery menu něco přepínal, furt se to musí, kdyžtak napiš co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Newman Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Pokud je an krabici G ale PSP má firmware 3,95 tak by mělo jít normálně flashnout ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 ano ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Ano , měl ............... EDIT: Tukk rychlejší :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misi91 Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Tak sem udělal vše podle návodu a baterka dělá jako by neexistovala... PSP jde pustit jen v nabíječce a baterku nevidí... Nějaké řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.