Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pandora's Battery (univerzální unbricker&flasher) => ověřeno!!!new DCv8

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak sem udělal vše podle návodu a baterka dělá jako by neexistovala... PSP jde pustit jen v nabíječce a baterku nevidí... Nějaké řešení?

A ty sis to flashoval sám??? měl si k tomu druhé psp s cfw?? neboj si vytvořil pandoras battery odpájením toho čipu??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ty sis to flashoval sám??? měl si k tomu druhé psp s cfw?? neboj si vytvořil pandoras battery odpájením toho čipu??

Dobrá upřesním problém... Mám SLIMko svoje s 4.01 M33, 4GB karta naformátovaná podle návodu, všechno podle návodu šlo OK, pustil sem Pandoru zazálohoval ser. číslo baterky do souboru a dal "make baterry pandora" ser.číslo se změnilo na 0xffffffff tak jak má. Dále podle návodu jenže to PSP který sem chtěl flashnout bylo zřejmě 3000 (to nevím) prostě dělalo jako když nemá baterku žádnou. No a pak sem baterku vrátil do svýho a fungovala tak jak má. Jenže pak sem to ještě zopakoval a párkrát poměnil mezi sebou a baterka je dead i v mým slimku...

Tak už nic dík nechal sem to v nabíječce a zničeho nic už to funguje... Napadá mě že byla málo nabitá, má mít 75% tušim a když sem začínal tak měla asi 80% tak třeba jak sem s ní hejbal a tak se trošku vybila a nešla.. Jinak mě nic nenapadá...

Odkaz ke komentáři

Co to je ta Pandora's battery(dále jako PB) a k čemu to vůbec je ?

Pandora's Battery (PB) je servisní baterie (JigKick), která dokáže PSP nabootovat do tzv. servisního mod. Pomocí IPL na Magic Memory Stick (MMS) bootuje z MMS do PB menu, které vám umožní jednoduše nahrát CFW na jakékoliv PSP Slim / Fat s jakýmkoliv FW.

čemu na tom není rozumět ? ... pokud nemá novou základní desku TA-088v3 (o který se v návodu taky píše... )

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

mam desku TA-088v3+ a když dam jinej FW z 4.1 na 5.1 npř tak to pujde nebo ne ??? asi ne co?to nato nemá vubec vliv!!! tak to mne dosti sere :bash: hold mám smulu budu muset fachat na origoškách :cry: doufám že to nekdo rozšifruje tu zakletou TA-088v3+

poznal sem to díky písmenu G

Odkaz ke komentáři

tak to asi těžko, na kartách s takhle malou kapacitou nejde udělat MSS, naví ksou takhle malý FAKE

EDIT: jedno to sem psal tomu na minulý nebo předminulý stránce

udělej to podle tohohle návodu http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008080006

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Už mě začíná současná situace ohledně flashne 3000, 2004 pěkně srát. Pamatuju tak před 2 měsícema jak se tu psalo, že to bude každým týdnem venku! ... Přemýšlím o výměně základní desky. Čekat půl roku a aby mi krásné, bílé PSPčko leželo v koutě se mi vážně moc nezamlouvá.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu