Johnnik Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 jj jasny to chapu a hned dalsi vec i kdyby se ti to tam podarilo naky dat,tak nemas 100% jistotu ze to spustis,ale zase na druhou stranu, sony tam snad nema zadnou ochranu proti palenejm hram,to je asi zbytecny:wohow::wohow: A ty kupovaný mini CD jsou oproti těm umd menší jo?? já myslel že je to stejný akorát je to v ochranným obalu aby si lidi ty hry kupovali... :(( no holt si budu muset počkat až někdo prolomí ochranu na ten můj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Mozne to neni. UMD disky sice vychazeji z technologie DVD a velikost skoro odpovida miniDVD, ale to je tak vse. Zkopirovat nijak nejdou a na nahradu pomoci miniDVD zapomen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Facka1468623184 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Ahoj, zítra si mám kupovat PSP, údajně úlně nové a nehrané, samozřejmě ho budu chtít flashnout a jelikož jsem to budé mé první PSP,tak bych se rád zaptal Vás zkušenějších uživatelů,zda to na této verzi půjde? Viz. obrázky. Podle návodu v topicu by to mělo být oka,ale jen pro jistotu ;-) Děkuji za případné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Ano, s Pandorkou to půjde flashnout bez problému ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Facka1468623184 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Ano, s Pandorkou to půjde flashnout bez problému ;) Díky za odpověď trošku to ve mně hlodalo, ikdyž jsem tušil,že je to oka. Teď už si jen tu pandorku objednat přes net :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Lidi tak už nové psp držím v ruce... Na krabici je napsáno písmeno (G) a verze psp je 4.01... Jde udělat aji nějaký update na 5.03, ale to asi nějak nepomůže. Mám tedy to psp, které nejde flashnout???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Presne tak, mas.. Rozhodne neupdatuj na 5.03.. maximalne na 5.00, je totiz MOZNOST, ze se objevi neco, na 5.00 a na 5.03 jiz ne.. (bavime se o exploitu :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Lidi nevíte jestli jde nějak na psp nainstalovat různé flash playery abych mohl sledovat videa na internetu???? Jestli jo tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Jenom flash player 6 a ten je ti nanic, protože prevážná většina stránek používá 10 (nebo už větší?) takže jediná možnost je stáhnout si program Ultimate PSP Tube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Jenom flash player 6 a ten je ti nanic, protože prevážná většina stránek používá 10 (nebo už větší?) takže jediná možnost je stáhnout si program Ultimate PSP Tube A jde to dát aji na psp které není flashnuté??? Jestli jo pošli mi prosím odkaz kde to stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 A jde to dát aji na psp které není flashnuté??? Jestli jo pošli mi prosím odkaz kde to stáhnout Musíš mít flashnuté PSP.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Mám problém. Mám flashlé PSP a chci flashnout bricklé PSP. Všechno sem udělal podle návodu a už sem se dostal i tam jak můžu instalovat CFW, ale pak sem si všim že se mám podívat na kartu jestli tam nemám jeden soubor. Tak jsem v tom menu dal shutdown a vše vypnul. Když sem to tam dal znova tak jenom chcilinku svíti zelená kontrolka a pak se PSP vypne. Nemůžu se tam dostat. Pls rychle poraďte co s tim edit: Tak už jsem se tam dostal, udělal zálohu a dal sem instalovat tak snad už.... edit2: Flashnuto v pořádku. Mám radost, moje první flashnuté PSP. Moc díky za návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub129 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 ahoj potrebuju radu mam PSP fat CF a potrebuju flashnout psp slim s FW 5.03 pude to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 na to mas tady ten navod. pokud to nepujde, tak mas v ruce psp ktere bud neumi vytvorit servisni baterku (tvoje ktere ma CFW) a nebo mas v ruce psp ktere nejde flashnout (zatim neprolomena ochrana od sony) posledni moznost je ze to neumis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 ahoj potrebuju radu mam PSP fat CF a potrebuju flashnout psp slim s FW 5.03pude to? Pokud má FW 5.03 od základu tak nepude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub129 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 na to mas tady ten navod. pokud to nepujde, tak mas v ruce psp ktere bud neumi vytvorit servisni baterku (tvoje ktere ma CFW) a nebo mas v ruce psp ktere nejde flashnout (zatim neprolomena ochrana od sony)posledni moznost je ze to neumis ja to umim ale jen se ptam kdyz mam PB z fatka jestli ji muzu dat do slimka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Myslím že ta baterka tam nebude přesně pasovat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 ja to umim ale jen se ptam kdyz mam PB z fatka jestli ji muzu dat do slimka Jasně, můžeš;) Jen se zeptej kámoše, jestli měl od základu FW 3.95 a míň...... Pokud měl 4.01 a víc, tak ti žádná PB nepude.... Myslím že ta baterka tam nebude přesně pasovat..... Ano pude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 rukama. kdyz bys to zkusil tak bys to vedel. a to cos ted napsal moc nevypada ze bys tomu rozumel a umel to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub129 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 rukama. kdyz bys to zkusil tak bys to vedel.a to cos ted napsal moc nevypada ze bys tomu rozumel a umel to... ja to psp ete nemam doma a zatim sem flasoval jen fatka tak sem se janom zeptal :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 ja to psp ete nemam doma a zatim sem flasoval jen fatka tak sem se janom zeptal :cheesygrin: Vidíš nějakej rozdíl flashnout Fat a flashnout Slim? ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub129 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Vidíš nějakej rozdíl flashnout Fat a flashnout Slim? ..... nee.... ja se jen zeptal jestli tam pude ta baterka toť vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 on nevidi zadny rozdil. kdyby tomu rozumel aspon trosku jak rika, tak by sem nepsal. stop spam a baterka tam sedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 nee.... ja se jen zeptal jestli tam pude ta baterka toť vse Ano pude, ale jak řikám - zeptej se ho jestli měl od začátku FW 3.95 a méně;) //edit: opět pozde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub129 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 hej mne time masine pise Checking space..... Too few free sectors(16).32at least requied co s tim mam to na 4gb karte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.