domvala Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Postup na vytvoření MMS s Dcv + TM Multiboot:1 ) Rozbalte archiv a nainstalujte program 2 ) Připojte PSP k PC přes USB a spusťte program, který vám automaticky naskenuje všechny vyměnitelné disky v PC. Zvolte vaše PSP. 3 ) Stáhněte si oficiální FW 4.01. V programu dejte Load 4.01 firmware a zaškrtněte Install 4 ) Překlikněte na záložku Installation Options a zaškrtněte možnost Despertar del Cementerio v7 a Timemachine v0.1 5 ) V dolní části zaškrtněte Format + Prepare MemoryStick a Inject IPL. Pro zazálohování obsahu karty dejte Backup. 6 ) Přepněte na záložku Firmware + Pandora Options a nastavte Pandora Button Configuration / Despertar del Cementerio v7 (doporučuji L) 7 ) Teď už můžete dát start a počkat až se vám z karty vytvoří MMS. Zálohu karty pak obnovíte stisknutím tlačítka Restore Prosím, jak dlouho bude trvat než se vytvoří ta MMS? Zrovna to provádím a mám pocit, že je to trochu dlouho... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 MMS trvá tak max 5-7 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 No tak 7 minut to tak může být co jsem začal, ale pořád to něco dělá... v počítači mám visty a karta je 512 mb a dělal sem přesně podle návodu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bulicek Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Zeptam se jde poznat zda moje baterie je Pandora nebo ne? Ptam se jen ze zvedvosti,PSP jsem kupoval pre pul rokem z druhe ruky a je to PSP2004 FW 5.50 GEN-B MB TA-085 v2 Na stitku pod baterii je kod: 8A takze je to 85v2 z vyroby s FW ktery tam vyrobce daval 3.72 nebo 3.73,vic nevim krabici nemam. Nedavno jsem si PSP umrtvil (experimentoval jsem s cestinou) ale diky tomuto skvelmu navodu od tekken90 http://console-forum.net/showthread.php?t=31542&highlight=tekken90 jsem ho dal zase do kupy.baterie neni rozebirana a netknuta takze bud je udelana nebo ten Recovery Flasher pandoru ani nepotrebuje.Popravde uz mam v tech verzich poradny hokej ale je dobre ale jsem rad ze jsem tenkrat koupil na inzerat zde z fora model ktery ma flash nahrany natvrdo a nemusim jen spoustet nestabilni ChickHEN:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Recovery flasher Pandoru samozřejmě nepotřebuje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bulicek Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Dík už jsem v obraze;);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IZZA Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Zdravím jenom malý technický dotaz.Dokáže ta Bandora baterka zhatit i oficiálání Firmware 6.20.Kámoš si ho totiž nechtěně nainstaloval a na mě teď bude abych to napravil.Proto se ptám je to reálné,že ano?Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 13, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Jestli má flashnutelnou desku tak to půjde přes Pandoru .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Prosim vas mam jeden mensi dotaz /brouzdal sem topicem a nenasel sem to tu), jedou na psp flashnutem pres pandoru pluginy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Prosim vas mam jeden mensi dotaz /brouzdal sem topicem a nenasel sem to tu), jedou na psp flashnutem pres pandoru pluginy? samozrejme ze jedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Jistě... flashnutím přes Pandoru se nahrává plnohodnotný CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 ok, dekuju oboum ;) (dobrej fofr :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 hele kdyz dělám ten TA-088v3_Identifier a tam pres ten krok CMD tak mi to píše Write Eror (a mám windows 7 jestli to nevadi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Pokud máš pod baterkou napsáno 8B, TA-88v3 nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 takže by pandora mela jit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Už jsem ti to řikal v tom threadu, flashni to přes pandoru :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 hele nevite proc mi nejde pustit ten Time machine ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 a jak ti to nejde spustit ??nějaka chyba nebo ti tam vůbec nepustí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Píše mi to tam This Game cannot be started. The data is corupted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Máš custom firmware? Máš to tam správně nakopírovaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 žádnej custom firmware tam nemam :P a kde ho stahnu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Všechen tenhle software je homebrew, neni to oficiálně od SONY (:D) a na oficiálním firmwaru to nespustíš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 a kde to stahnu ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Nikde pročti si tohle pak si to kdyžtak flashni http://console-forum.net/showthread.php?t=53990. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 a ještě neco mám 5.55 firmware nevadi ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.