tekken90 Odesláno Duben 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 rom@n: Pořádně si přečti návod a neptej se tady na každou stupiditu. Je tam jasně napsáno, že vše se dělá na PSP s CFW, že jde flashnout PSP s jakýmkoliv FW a podporovanou zákl. deskou... Takže čti a používej mozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 OMG kde najdu ten Custom firmware nikde to nemuzu najit :/ pls pomocte mi (a mám ofi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 to stáhneš na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 no ale kde konretne neco jsem nasel ale nemužu to nejak spustit :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 pokud máš oficiální FW(v tvém případě 5.51) tak spustíš jedině videa,music,dema a UMD :D jiný programy ti prostě NEPUJDOU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 já mám 5.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 no jo špatně sem se díval ale to je jedno stejně na tom spustíš jen to co sem ti napsal předtím(zapomněl sem tam napsat témata a obrázky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 tak tvl mi tu pletete hlavu nekdo rika ze udelam tu Pandoru a ty rikas ze ne tak co !!!!:/// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Přes pandoru to PSP flashneš (nahraješ custom firmaware). Ale pandoru nemůžeš softwarově vytvořit na PSP s oficiálním firmwarem! Oboje jsem ti řikal, začni přemejšlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 když si uděláš tu pandoru+MMS tak si tím flashneš PSPčko - předělá se ti FW na CFW, když už máš ten CFW tak si tam můžeš spouštět cokoliv ale ty máš oficiální FW takže na nějaké programy můžeš zapomenout edit: Kenny byl rychlější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 tak co mam delat pls ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 a hele tu čtečku karet musim mit ? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 a hele tu čtečku karet musim mit ? :P Pročti si ten návod, je to skvěle zpracovaný http://console-forum.net/showthread.php?t=53990, co na tom proboha nechápeš??? Moc o tom asi nevíš a jestli umíš číst tak je tam napsáno návod pro začátečníky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 mohl by mi někdo ukázat od jakýho bodu mám pokračovat už mám ten MMS (ale CFW ještě nemám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 tak teď si musíš udělat tu pandoru v tvém případě jde jen tímhle http://console-forum.net/showthread.php?t=16768 .a jak s udělal MMS nejsem si jistej ale ale na FW se snad nedá udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 udělal jsem to programem ale už to mám :D takže jsem happy jak svine :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 nevíte nekdo kdyz jsem udelal tu Pandoru pres ten HW tak mám černou obrazovku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 1) pouzivej edit 2) jestli si ji vytvoril rozebranim atp a máš správně MMS tak si něco podělal v tej pandoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Ahoj. Mám menší problém- kartu si sformátujem v PC, potom v príkazovom riadku napíšem: C:\mspformat jednotka a potvrdím, ale vypíše mi to: Pseudo format is not necessary. Čo s tým? Robím to na XPčkách, tam to raz ide, raz nejde(momentálne už dlhšie nie) a na Vistách to nejde vôbec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 MUSÍŠ TY SOUBORY NAKOPÍROVAT DO c:\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EJAX Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Ahojte, psp neflashuji poprvé, ale dnes jsem narazil na problém, při flashovaní kamarádova psp podle zde uvedeného návodu. Jedná se o PSP 2000 s ofw 5.55. Podle návodu vše udělám bez problému, ale když dám MMS a PB do psp a zmáčknu nastavené tlačítko, nic se neděje a psp nestartuje, vůbec nevím, čím to je. Nějaká rada? Asi se mi nepodařilo vytvořit PB, zkoušel jsem mnoho způsobů, všude to psalo, že vše proběhlo ok, ale když to zkusím v recovery menu, tak mi to napíše failure, tak bych asi vyděl chybu v tom, přitom ale je baterie originální, s tou jsem před tím neměl problém. A máte někdo zkušenosti jestli jde vytvořit MMS z 2GB nebo 4GB Memory Stick Pro Duo karty od Sony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Jedná se o základní desku ta-083,která je proti pandoře chráněná...NEFLASHNES TO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Jedná se o základní desku ta-083,která je proti pandoře chráněná...NEFLASHNES TO jestli je to PSP 2000, tak to je asi TA-088v3 ne ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EJAX Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 jestli je to PSP 2000, tak to je asi TA-088v3 ne ? ;) pod baterkou je označení 7D, takže to TA-088v3 není. Prý to psp už flashnuté bylo, jen si omylem přeinstaloval na originální fw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeStorage Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Ahoj. Mám menší problém- kartu si sformátujem v PC, potom v príkazovom riadku napíšem: C:\mspformat jednotka a potvrdím, ale vypíše mi to: Pseudo format is not necessary. Čo s tým? Robím to na XPčkách, tam to raz ide, raz nejde(momentálne už dlhšie nie) a na Vistách to nejde vôbec... Klidně tu hlášku ignoruj, "Pseudo format is not necessary" značí, že už je karta správně zformátovaná, aby se na ní dal vytvořit bootovací sektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.