WorTex_CZ Odesláno Srpen 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2022 Dobrý den, mám problém s ps4 slim, nejdou mi zpustut hry a píše mi to error, a nebo disk je poškozený, i když to mám stahle a zakoupené přes shop Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Srpen 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2022 Věštecká koule řekni mi...jaký error se ti zobrazí, když WorTex do kinografu pohledí? Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WorTex_CZ Odesláno Srpen 24, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2022 WorTex pohleděl do kinografu a ukazu je mu to tyto errory (ce-36244-9) (ce-34878-0) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
WorTex_CZ
Dobrý den, mám problém s ps4 slim, nejdou mi zpustut hry a píše mi to error, a nebo disk je poškozený, i když to mám stahle a zakoupené přes shop
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.