AnarkiSKW Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Flešoval sem benq a po procesu erase my vypli proud zalohu omf samozřejmě mám,ale mechanika je hluchá neni v ní žadnej firm po zapnutiPC mi jí nic nenajde dá se to nějak zachránít nebo mam sehnat novou:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 McLareniak Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Skusil si v DOSE? Ja som mal podobny problem a vo Win mi ju nechcelo najst a zamrzal mi comp ale v Dose mi to islo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Zkus Dosflash pokud jí nevidí Jungleflasher, jak se chová pokud ji vrátíš do xka, najede, nebo se ani neotevře ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Leden 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 v xku je uplně mrtvá vubec se neotevře,zkusim dosflash uvidim co to udelá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AnarkiSKW
Flešoval sem benq a po procesu erase my vypli proud zalohu omf samozřejmě mám,ale mechanika je hluchá neni v ní žadnej firm po zapnutiPC mi jí nic nenajde dá se to nějak zachránít nebo mam sehnat novou:ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.