Honza3131313 Odesláno Prosinec 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2022 Zdravím, povedlo se mi bohužel nechat se zabanovat na mém Nintendo Switch OLED (Hardware ban na zařízení a hledám někoho, kdo by byl schopný mi do OLED připájet modchip na hacknutí konzole aby byla znovu plně funkční (pravděpodobně modchipem HWLFY V4 https://www.aliexpress.com /item/ 1005003995859199.html (URL bez mezer). Jedná se o mikropájení a můžu dodat i videonávod k tomu jak na to krok za krokem (z jednoho hodně detailního zdroje + co vše je k tomu potřeba). Udělal bych si to sám, ale bohužel na to nemám potřebné vybavení. Pokud máte mikroskop pro pájení a držák pro uchycení tištěných spojů tak výhodou. S pozdravem H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 22, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2022 Zdravím, ze zajímavosti: Jak očekáváš, že se změní chování Switche z hlediska BANu s Modchipem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza3131313 Odesláno Prosinec 23, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2022 Zdravím, Modchipem jde úplně HW ban obejít, minimálně z dostupných informací co jsem pohledal to tak chápu. To, že lidé hackují Switch modchipem za účelem "odemknutí her" je jeden důvod, ale modchip je údajně řešení právě i na HW ban, jen to není tak časté. Modchipy v sobě obsahují firmware, který dokáže "obejít" boot původního OS. S HW banem jde konzole používat jenom oldschoolově kde lze užívat koupené fyzické cartridge hry, které se do konzole vloží, ale stále je tam problém s tím, že jsou zamčené updaty na Switch. Nadcházející herní tituly (jak už je známo), tak semtam potřebují kompletní update Switche a ten se s HW banem také zamkl. Takže modchip je jediná a poslední naděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 23, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2022 Tomu, bohužel, nerozumíš úplně správně: Bany rozhodně Modchipem (a ani žádným jiným exploitem) obejít v současné době nejdou. Modchip sice dokáže obejít nabootování neupraveného HorizonOS (funguje stejně, jako exploit u konzolí V1 - viz návody na CFW tady na fóru, které jsem psal), ale HWID bany (které znepřístupní přístup na Nintendo Switch Online) neobejdeš. Můžeš sice smazat/změnit HWID své konzole, ale po této změně tě to vůbec online nepustí (a to je v pořádku - kdyby tě to pustilo, dostal bys stejně ban). Ve zkratce: Jakmile jednou dostaneš ban, nemůžeš ho obejít. Možná to někdy nějakým způsobem půjde (i když si to - vzhledem k šifrování HWID na straně serverů Nintenda - nedokážu představit), ale ani HWFLY či jeho kopie ti k tomu nepomůžou. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.