Honza3131313 Odesláno Prosinec 18, 2022 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2022 Zdravím, povedlo se mi bohužel nechat se zabanovat na mém Nintendo Switch OLED (Hardware ban na zařízení a hledám někoho, kdo by byl schopný mi do OLED připájet modchip na hacknutí konzole aby byla znovu plně funkční (pravděpodobně modchipem HWLFY V4 https://www.aliexpress.com /item/ 1005003995859199.html (URL bez mezer). Jedná se o mikropájení a můžu dodat i videonávod k tomu jak na to krok za krokem (z jednoho hodně detailního zdroje + co vše je k tomu potřeba). Udělal bych si to sám, ale bohužel na to nemám potřebné vybavení. Pokud máte mikroskop pro pájení a držák pro uchycení tištěných spojů tak výhodou. S pozdravem H. Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 22, 2022 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2022 Zdravím, ze zajímavosti: Jak očekáváš, že se změní chování Switche z hlediska BANu s Modchipem? Citovat
Honza3131313 Odesláno Prosinec 23, 2022 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2022 Zdravím, Modchipem jde úplně HW ban obejít, minimálně z dostupných informací co jsem pohledal to tak chápu. To, že lidé hackují Switch modchipem za účelem "odemknutí her" je jeden důvod, ale modchip je údajně řešení právě i na HW ban, jen to není tak časté. Modchipy v sobě obsahují firmware, který dokáže "obejít" boot původního OS. S HW banem jde konzole používat jenom oldschoolově kde lze užívat koupené fyzické cartridge hry, které se do konzole vloží, ale stále je tam problém s tím, že jsou zamčené updaty na Switch. Nadcházející herní tituly (jak už je známo), tak semtam potřebují kompletní update Switche a ten se s HW banem také zamkl. Takže modchip je jediná a poslední naděje. Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 23, 2022 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2022 Tomu, bohužel, nerozumíš úplně správně: Bany rozhodně Modchipem (a ani žádným jiným exploitem) obejít v současné době nejdou. Modchip sice dokáže obejít nabootování neupraveného HorizonOS (funguje stejně, jako exploit u konzolí V1 - viz návody na CFW tady na fóru, které jsem psal), ale HWID bany (které znepřístupní přístup na Nintendo Switch Online) neobejdeš. Můžeš sice smazat/změnit HWID své konzole, ale po této změně tě to vůbec online nepustí (a to je v pořádku - kdyby tě to pustilo, dostal bys stejně ban). Ve zkratce: Jakmile jednou dostaneš ban, nemůžeš ho obejít. Možná to někdy nějakým způsobem půjde (i když si to - vzhledem k šifrování HWID na straně serverů Nintenda - nedokážu představit), ale ani HWFLY či jeho kopie ti k tomu nepomůžou. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.