Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zablokovaná scéna PS4 Pro


Deminka

Recommended Posts

Zdravím. Máme na PS4 Pro zakoupenou hru Need for speed, syn hraje už několik měsíců, ale dnes při spuštění hry se objevila tato chyba: Zaznamenávání hry je pozastaveno, protože jste vstoupili do zablokované scény. Nikdy nebyl se spuštěním hry problém, zkusili jsme hru smazat a znovu stáhnout, restartovali jsme konzoli i router, odhlásili se a znovu přihlásili, ale pořád nejde hra spustit. Jsme z toho zmatení a syn samozřejmě nešťastný, že nemůže hrát. Nevíte, prosím, někdo, čím by to mohlo být? Díky moc za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, to co popisuješ je funkce, kterou mohou vývojáři dát do hry, když nechtějí aby se určité části her (dějové spoilery, přihlašovací obrazovky) daly lehce veřejně streamovat/vysílat třeba na youtube nebo twitchi. Jedná se tedy o funkci, která slouží jen k zablokování streamování/vysílání. Na hraní hry nebo dokonce její spuštění tato funkce nemá vliv.

Pokud tedy hra nejde spustit, bude to z jiného důvodu. Píšeš, že jste hru smazali a znovu stáhli. A pak už se ani nespustila. Takže hra je digitální verze. Jste jediní majitelé účtu psn, nebo se jedná třebas o nějaký sdílený účet, nebo byl účet s hrami zakoupen spolu s konzolí?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

Je to aktualně chyba servru na strane vyrobce tedy EA. Postihuje relativne vsechny jejich hry Fifa, Nhl.. Odpojení od internetu by melo fungoval, je to chyba verifikace zarizeni pro hrani online. Dale pisou internety znovu se prihlasit uctem EA a zkontrolovat propojeni EA uctu a uctu playstation. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu