lukasmarekxx Odesláno Březen 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2023 Dobry den, Synovi jsem pořídil wii a od souseda si pujčil wii sport games,ale po zapnutí mi tam jde zapnout jen střílení balónků. Potřebujem pustit rybaření,ale to je šedivé. Jako když nesplňuji nějakou podmínku. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 26, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2023 internety pisou, ze musis tu hru hrat a postupne se to odemkne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Březen 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2023 Jak píše soudruh výše...Musíš hrát a hrát a teprve se ti budou odemykat další challenge. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukasmarekxx
Dobry den,
Synovi jsem pořídil wii a od souseda si pujčil wii sport games,ale po zapnutí mi tam jde zapnout jen střílení balónků. Potřebujem pustit rybaření,ale to je šedivé. Jako když nesplňuji nějakou podmínku. Díky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.