bogdanj Odesláno Duben 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2023 Zdarec. Mám dva dotazy. hodil jsem na switche atmosphere bez problémů ale když chci zapnout tinfoil napíše mi Could not start the software. Nevíte kde může být problém ? Druhý dotaz. Chápu správně že přes tinfoil se stahují hry? Jak je můžu stahovat když nejsem online kvůli banu ? Díky za každou radu nebo alespoň odkaz kde najdu odpovědi na me otázky. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 19, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2023 todle si cetl? ja tedy pouzival jak tinfoil tak i tinwoo pouze k instalaci zaloh co jsem mel na PC v xci nebo nsp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Duben 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2023 to že nejde spustit ve switchi homebrew software je nejčastěji tím, že nejsou nainstalovány aktuální sigpatche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bogdanj Odesláno Duben 20, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2023 Máte pravdu. Sigpatches pomohlo. Kdyby někdo byl ochotný mi do zprávy poslat odkud stahujete hry budu vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.