Kosk Odesláno Září 16, 2023 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2023 Ahoj, před časem jsem si pořídil XS (respektive dostal jsem ho k televizi). Začalo mě to bavit a uvažuju o koupi X s mechanikou. Otázka zní: když koupím DVD verzi hry a nainstaluju ji na X, přopíše se mi do MS účtu a budu ji moci hrát i na tom XS, které si plánuji nechat jako cestovní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Září 18, 2023 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2023 Tak ten disk (DVD/Blu-ray) musis mit vlozeny v te konzoli, na ktere zrovna chces hrat. Jinak si nezahrajes... Pokud se bavime o hre na disku teda. U digitalnich kopii je to jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosk Odesláno Září 21, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2023 V 18. 9. 2023 at 16:12, maTTew napsal: Tak ten disk (DVD/Blu-ray) musis mit vlozeny v te konzoli, na ktere zrovna chces hrat. Jinak si nezahrajes... Pokud se bavime o hre na disku teda. U digitalnich kopii je to jinak. Takže je to spíš obráceně? Když koupím digitální verzi, mohu ji hrát na všech podporovaných zařízeních, ale když mám diskovou, tak pouze na tom jednom konkrétním (s vloženým DVD) bez ohledu na to, jestli jsem hru nainstaloval na přenosný Xbox disk (konkrétně ten, ze kterýho jsem schopen na Series ty hry i hrát a přenášet ho mezi digitální a diskovou konzolí)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 21, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2023 Přesně tak, disková verze bude chtít vložit disk, můžeš ji hrát na jakemkoliv xboxu s vloženým diskem. Digitální verzi můžeš hrát na jakémkoliv Xboxu pokud se prihlasis účtem na kterém máš hru koupenou a staženou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosk Odesláno Září 24, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2023 V 21. 9. 2023 at 9:19, basildon napsal: Přesně tak, disková verze bude chtít vložit disk, můžeš ji hrát na jakemkoliv xboxu s vloženým diskem. Digitální verzi můžeš hrát na jakémkoliv Xboxu pokud se prihlasis účtem na kterém máš hru koupenou a staženou. Sakra, někdo by měl Billovi vysvětlit, aby nebyl takovej žid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 Tak ono to má logiku. Takhle bys třeba půjčil hru, nainstaloval si jí a zase vrátil a dle tvého mohl hrát na obou konzolích. To MS ani Sony nechce. Licenci sis vlastně zaplatil a máš jí na placce, ale digitálně se ti nepřenese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosk Odesláno Říjen 18, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2023 V 13. 10. 2023 at 8:51, Kamel napsal: Tak ono to má logiku. Takhle bys třeba půjčil hru, nainstaloval si jí a zase vrátil a dle tvého mohl hrát na obou konzolích. To MS ani Sony nechce. Licenci sis vlastně zaplatil a máš jí na placce, ale digitálně se ti nepřenese. Spíš bych čekal, že instalace z DVD ti dá unikátní přístup právě a odemkne ji pouze na tvém účtu. Po rozbalení hry bývá často hra nevratná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 18, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2023 Nevratná to ano, ale zase snadno prodejná a nebo ji doneseš do výkupu v JRC. Aby hra běžela z fyzického nosiče na tvém účtu tak by musela mít unikátní klíč licence, což se dělalo naposledy snad před 15 lety u PC her. Za mě řešení placka hratelná na každém zařízení s mechanikou nebo digi licence vázaná k tvému účtu bez možnosti přeprodání dává největší smysl a logiku, čili buď nechceš placku a máš rovnou hru z digi k účtu nebo si koupíš placku a střelíš ji, až tě hra omrzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosk Odesláno Říjen 19, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2023 před 19 hodinami, Kamel napsal: Nevratná to ano, ale zase snadno prodejná a nebo ji doneseš do výkupu v JRC. Aby hra běžela z fyzického nosiče na tvém účtu tak by musela mít unikátní klíč licence, což se dělalo naposledy snad před 15 lety u PC her. Za mě řešení placka hratelná na každém zařízení s mechanikou nebo digi licence vázaná k tvému účtu bez možnosti přeprodání dává největší smysl a logiku, čili buď nechceš placku a máš rovnou hru z digi k účtu nebo si koupíš placku a střelíš ji, až tě hra omrzí. To dává smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.