Kosk Posted Saturday at 08:07 AM Report Share Posted Saturday at 08:07 AM Ahoj, před časem jsem si pořídil XS (respektive dostal jsem ho k televizi). Začalo mě to bavit a uvažuju o koupi X s mechanikou. Otázka zní: když koupím DVD verzi hry a nainstaluju ji na X, přopíše se mi do MS účtu a budu ji moci hrát i na tom XS, které si plánuji nechat jako cestovní? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maTTew Posted Monday at 02:12 PM Report Share Posted Monday at 02:12 PM Tak ten disk (DVD/Blu-ray) musis mit vlozeny v te konzoli, na ktere zrovna chces hrat. Jinak si nezahrajes... Pokud se bavime o hre na disku teda. U digitalnich kopii je to jinak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosk Posted 23 hours ago Author Report Share Posted 23 hours ago V 18. 9. 2023 at 16:12, maTTew napsal: Tak ten disk (DVD/Blu-ray) musis mit vlozeny v te konzoli, na ktere zrovna chces hrat. Jinak si nezahrajes... Pokud se bavime o hre na disku teda. U digitalnich kopii je to jinak. Takže je to spíš obráceně? Když koupím digitální verzi, mohu ji hrát na všech podporovaných zařízeních, ale když mám diskovou, tak pouze na tom jednom konkrétním (s vloženým DVD) bez ohledu na to, jestli jsem hru nainstaloval na přenosný Xbox disk (konkrétně ten, ze kterýho jsem schopen na Series ty hry i hrát a přenášet ho mezi digitální a diskovou konzolí)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Moderators basildon Posted 22 hours ago Junior Moderators Report Share Posted 22 hours ago Přesně tak, disková verze bude chtít vložit disk, můžeš ji hrát na jakemkoliv xboxu s vloženým diskem. Digitální verzi můžeš hrát na jakémkoliv Xboxu pokud se prihlasis účtem na kterém máš hru koupenou a staženou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts