Jump to content
  • 0

Question

Posted (edited)

Čau, dámy a pánové nevím jestli to je Xbox 360 E nebo něco takového, není to SLIM, je normal (obdelníkový tvar), a potřebuji poradit, víte nevíte. Hele jak to říct, nejde mi zapnout, ješte minulý rok 2022 mi fungoval ale teď prostě mi ani nezezelená ta kontrolka (xko). Ségra s jejím klukem si půjčovali HDMI kabel aby propojili notebook a televizi takže nevím jestli tam něco omylem odpojili nebo tak něco ale asi 5x si to udělali a po páté už mi přestal fungovat Xbox, kabely mám všechny doufám zapojené, ale ještě zkontroluji, televize a setobox fungují, jediný Xbox se mi nerozsvítí, jsem docela smutný a nechci si šetřit 7K na Xbox one (ikdyž by to byl asi win) abych pak zjistil že stačilo na tom Xboxu jenom něco připojit. Byl bych moc rád a vděčný kdyby někdo pomohl! 🙂

(chci dodat ještě něco, asi v roku 2021 mi přestal fungovat na Xboxu YouTube a webové stránky takže jsem si ani tam nemohl vyhledat nějakou pomoc, a nešel už mi ani vytvořit Xbox LIVE účet, takže tak, díky moc za pochopení)

IMG_20231023_180434.jpg

Edited by Matejicek926272
Zapomněl jsem dodat název [xko]

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Párkrát se mi stalo, že byl špatně "dostrčenej" kabel ve zdroji, dívám se, že tam máš podle fotky i nějakej USB dongle na ovladač. Zkus úplně včechno i HDMI odpojit, propojit to jen do el. a zapnout - někdy i špatnej HDMI dělá paseku.

Zapnout tlačítkem, ale taky zkusit zapnout tlačítkem na vysunutí DVD, jinak jedině servis.