Mamenec Odesláno Listopad 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2023 Kde sehnat češtinu do 360S ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Listopad 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2023 Jako češtinu do konzole xbox 360s nebo jak tomu máme pochopit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mamenec Odesláno Listopad 28, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2023 Ano češtinu do konzole . Je z roku 2013, po pár letech jsme ji oprasily . Na síť je připojena a u Microsoft je registrována, a nevím kde v konzoli hledat upgrade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Listopad 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2023 Pokud si dobře pamatuju, tak vyloženě čeština v konzoli nebyla. U novějších konzolí to bylo dáno automaticky českým účtem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Listopad 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2023 Na tuhle konzoli se nedá doinstalovat do systému čeština, je pouze v ENG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mamenec Odesláno Listopad 28, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2023 Bylo mi řečeno že to jde . Našel jsem zminku ze pro Xbox je čeština v upgrejdu stačí stáhnout a nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Listopad 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2023 Na Xbox One X ,Series X/S čeština jde ale na Xbox 360 ne a nikdy nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mamenec Odesláno Listopad 28, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2023 Což je škoda. Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Listopad 29, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2023 před 22 hodinami, Mamenec napsal: Bylo mi řečeno že to jde . Našel jsem zminku ze pro Xbox je čeština v upgrejdu stačí stáhnout a nastavit. Čeština určitě v plánu není, platí to pro nové konzole a xbox one, tu konzoli co máš ty (xbox 360), je několik let mrtvá konzole, dokonce už tam ani nefunguje online, či xbox store. Dávno je to vypnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mamenec
Kde sehnat češtinu do 360S ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.