jantur Odesláno Duben 11 Nahlásit Share Odesláno Duben 11 Ahoj bando, napište zde Vaše 3 oblíbené knihy. Na žánru nezáleží. Já miluju: Robert A. Heinlein - Dveře do léta Brian W. Aldiss - Nonstop Harry Harrison - První planeta smrti. P.S. Budu rád, když napíšete i jiné žánry, než sci-fi/fantasy, fantazii se meze nekladou. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 11 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11 Bohužel na čtení není moc času. Co pamatuju jako inovativní a kvalitní čtení Trilogii ze Světa Bas-lagu od autora China Miéville: Nádraží Perdido Jizva Železná rada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 11 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11 před 1 minutou, mirai_trunks napsal: Bohužel na čtení není moc času. Co pamatuju jako inovativní a kvalitní čtení Trilogii ze Světa Bas-lagu od autora China Miéville: Nádraží Perdido Jizva Železná rada Jo, China Miévilla jsem objevil v Ikarii. Btw, co Vy a IKARIE/XB-1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 11 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11 Jo, ještě jsem si jako mladší koupil tyto knihy: Fantasy & Science Fiction - Zima 2008/2009 Fantasy & Science Fiction - Jaro 2009 Fantasy & Science Fiction - Jaro/Léto 2010 Tam je kvalitní SF a F čtení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 15 Nahlásit Share Odesláno Duben 15 Já se spokojím s tím nejlepším, tedy: Společenstvo prstenu Dvě věže Návrat krále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 15 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15 A čte tu někdo Malazskou knihu padlých? Já se do ni odvážil ale je to macek co je tam množství postav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 15 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15 před 10 hodinami, Kamel napsal: Já se spokojím s tím nejlepším, tedy: Společenstvo prstenu Dvě věže Návrat krále Ty mám doma, ale jen se na ně práší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 16 Nahlásit Share Odesláno Duben 16 Pokud budeš mít chuť na kvalitní fantasy, doporučuju se do toho ponořit. K Pánoj prstenů existuje pak další kupa knih, například Silmarilion, Nedokončené příběhy, Húrinovy děti, Berén a Luthien, Pád Gondolinu a další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 16 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16 Já teď čtu 1. díl Malazské knihy padlých - Měsíční zahrady a je tam postav jako prase. Ale čtu to pomaličku, ale jistě a miluju ten svět a lore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.