javak810i Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Zdravím, mám menší problém. Mám doma 2 DSka - staré a lite. Lite jsem koupil za 1500, to staré za 1000Kč a kupodivu se nemůžu rozhodnout, které si nechat a které dát bratrovi. DS lite je super, má mnohem lepší display, nastavitelný jas, ale hůř se mi drží, už má taky trochu vyvyklaný D-pad a GBA hry přečuhují. Naopka staré DS je velké, ošklivé a těžké, display a jeden stupeň jasu taky nic moc, ale drží se mnohem líp, má lepší tlačítka, GBA hry nevyčuhují a má hlasitější repro. Tak které z nich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 By me zajimalo, proc se ptas nas, kdyz uz jsi se davno rozhodl pro FATko. Pokud se ti na nem lepe hraje a nevadi ti velikost a vaha, tak je to jasna volba ne? Ja osobne bych se zbavil FATka, ale zalezi jen na tobe, co chces... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Tady to opravdu záleží na tobě :D. Co jsem držel FATko, připadal jsem si neohrabaněji a obecně se mi na něm hrálo hůř. Lite by byla pro mě jasná volba, co se týče i větší výdrže baterií (pokud ovšem hraješ na FATku doma s nabíječkou, tady by problém nebyl). S GBA kartičkama mám jen jednu zkušenost, a to když jsem ji strkal do Litka. Připohledu na výtvor jsem se nijak nezhrozil a špatně se mi taky nijak nehrálo :). Co se tlačítek týče, mám velice malou ruku, proto se mi na Lite DSku hrálo lépe než na FAT verzi. Ovšem pokud máš ruku větší, tak chápu proč se přikláníš k FATku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.