AngerCZ Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Je tu nejaky gameplay videjko http://www.gtplanet.net/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=7&pos=0 A pak nejake informace : http://www.sony-playstation.cz/e107_plugins/content/content.php?content.319 Pro to bych klidne obetoval 16k :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Je to haluz , ale byl jsem myslim ze ve stredu v Datartu na zlicine a zahral jsem si demo teto hry ... je to fakt mazec. Vypada to moc hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 slintáám......fakt paráda, jedna z her, kvůli který bych rád ps3 :oops: (jenže u chtít to končí ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 kdybych měl pořádnou TV tak ps3 beru okamžitě :roll: ale kdyby je kdyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Tak co je? Kdy bude demo na US? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Tak co je? Kdy bude demo na US? ono snad ještě není :lol: je kes stažení a obsahuje 1 trat a 10 aut na vyzkoušení GL http://www.us.playstation.com/PS3/Store?DCMP=ILC-HP_1303&LINK=STORE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 jo ted ma byt nový demo se celkem těšim . A celkem se mi líbilo demo Juicet 2 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 nejedná se jen o Prologue verzi? nebo se pletu? myslím tím demo k prologue verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 nejedná se jen o Prologue verzi? nebo se pletu? myslím tím demo k prologue verzi ano jedná, jiná ani neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 kdybych byl mimo tak bych se radši věnoval už jen 360 jsem rád že stíhám sledovat i ostatní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 no me se moc to demo nelibi.....jinak to demo k prologue uz je k stazeni na jap store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Říjen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 tak co, hral to nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 mně se demo líbí jako skalnímu fanouškovi GT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 no tak k tomuhle není potřeba žádný komentář :love::love::love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Nej je stejně to ferárko :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrBarak Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Grand Turismo 5 Prologue jsem si koupil v HongKongu už před více jak měsícem a už jsem ho dojel. Grafika je fakt na HD televizi úžasná, auto se chová úplně jinak než v GT4 , je to mnohem těžší ale také tím pádem zábavnější. Bohužel v Prologu nejdou upravovat auta a je tam jen pár automobilejk a od kazdeho cca 2 kusy aut , takže Ferrari jsou tam "jen" fiorano a 430 (samozrejme je Ferrari nejlepsi ale musis se s nim naucit jezdit...ne jak v GT4 kde proste silnejsi a lehci auto jasne vyhrava) , nissanu je tam o neco vic :) vc noveho GT-R. Trate jsou take moc hezke, ale v prologu jsou jenom 4 ....okruh v daytone na dva zpusoby, pak Londyn, Suzuka a jeden nekde v horach....ale vsechny fakt super. Novej Prolog5 vysel v HK asi tak na 700Kč a tak cca na par tydnu zabavy to je docela dobra ochutnavka toho co prijde...uz se moc tesim na GT5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Já do prologue půjdu až vyjde v EU.. Koupím si k tomu i Logitech Driving Force Pro.. Zatím hraju HD Concept a JAP demo a je to fakt parádní věc.. Zajel sem 14. nejlepší čas s tím novějším Lancerem.. Na youtube sem taky dával nějaký video.. Ale to sem zajel asi 76. nebo tak nějak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrBarak Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Já do prologue půjdu až vyjde v EU.. Koupím si k tomu i Logitech Driving Force Pro.. Zatím hraju HD Concept a JAP demo a je to fakt parádní věc.. Zajel sem 14. nejlepší čas s tím novějším Lancerem.. Na youtube sem taky dával nějaký video.. Ale to sem zajel asi 76. nebo tak nějak.. N877Pil7zoc no dal jsem si tam toho starsiho lancera a zajel jsem tu trat za 1:18 hned napoprve a s tim novym za 1:12....muj rekord je na ty trati z tvyo you tube videa s Ferrari Fiorano za 1:08...ale asi by se to dalo pilovat. Hlavne nevim jestli si jsi mohl volit pneumatiky ale ja mel pneu specifikace R3....tudiz asi ty nejlepsi.... Az to nekdo bude mit taky tak muzeme delat srovnani casu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatim Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 GT5 Prologue mam, je to hustý, akorát mam problém zajet časovku s Hondou Integra ... je to blbý protože tak se mi neodemkne serie A. No nic jdu zkoušet dál, nej bylo 4. místo tak snad než vyjde GT5 to dam.:lol: edit:..........joooooo tak už to mam, vzhůru na kategorii A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Duben 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 jsou v depu ti onani co ti dopnujou palivo atd?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AberF Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 nikoho takovyho sem tam nikde nikda nevidel, z depa sem vyjizdel, schvalne sem tam tudy zkousel projet a nikde nikdo... mozna az ve "full" verzi, ale jinak pri pohledu kamery kde jsou videt pouze budiky je videt kontrolka paliva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doncze Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 a komu to nejde a nemá na to nervy může použít tento save, který otevírá 71 aut, funguje pouze na evropské verzi - rozbalit nic neměnit nakopčit na flashku, hra musí mít proveden update na spec2 - tzn že můžete hrát online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 grafika dobra, ale postrada to tuning a aut je tam jaksi malo...dost malo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Duben 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 si stezujes ze je tam malo aut? Na demo 71 aut je celkem dost... Kolik je v takovym nfs aut?? Hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 si stezujes ze je tam malo aut? Na demo 71 aut je celkem dost... Kolik je v takovym nfs aut?? Hmm jakym demu? rika ti neco Prologue? vem si treba GT2 z PS1, tam je pres 2000 aut omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.