Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

jak na gtplanet, všichni si na všechno stěžují a už říkají jaká je to sračka přitom o té hře padají zatím jen takové lehké nástřely co bude zhruba obsahovat, hra výjde ještě letos krátce po GT PSP tak už i hrubé datum máte tak nevím co by jste ještě chtěli..hodnoťte až budete mít hru v PS3...polyphony vždy překvapí, nehledě na to že ta hra se dělá už několik let, vemte si kdy vyšlo GT HD, následně prologue, že o té hře nic nevyplouvá na povrch neznamená že ještě nic nemají, naopak si myslím že GT5 vyrazí dech...ale hodnotit takhle předčasně z útržkovitých a hlavně nejasných informací je vážně na hlavu ;) buďte rádi že taková hra vůbec je

Odesláno

polyphony se honosí tím že na tokyo game show se zase vytasí s něčím šokujícím - mělo by to být takové finální představení - dá se čekat jelikož je to na domácí půdě že se toho odkryje hodně, ani by mě nepřekvapilo kdyby vydali GT5 v den prodeje forza ..je to něco jiného, ale takový u polyphony jsou, zavřou se na několik let do kanceláří a pak prásk tady máte peckovou hru se kterou se zabavíte na rok...já čekám jen to nejlepší, zatím mě nikdy nezklamaly a každá hra pro mě byla lepší a lepší tak doufejme v evoluci, já jsem jako automobilový fanatik vděčný za počet aut s kompletním interiérem, to velice oceňuji, takže už jen odpočítávat dny do TGS :bash:

Odesláno
no hlavně at už to vyjde a nekecá se furt o tom

Jen mě zaráží na co bude ve hře tisíc aut:roll:

Nevíte jestli bude gt 5 i ty formule?

Na co ? na to, aby si každej moh vybrat s jakým autem bude jezdit ;)

taky se už nemůžu dočkat... už aby byl prosinec :love:

jestli myslis ty nelicencovany Polyphony F1 tak nejspis jo.. teda pokud se jim nepodari ziskat licenci na F1 coz asi ne takze tam bude nejspis jenom ta Ferrari

Kdyby o F1 licenci měli zájem, tak jí mohli získat od Sony, než přešla na Codemasters.

A taky se docela hodně píše o demu bude nebo ne?

Nebude.. kup si GT5 Prologue nebo sis táhni GT5 Prologue demo (nevím jestli na PSN ještě bude)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu