Rash182 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 zvuky sou rozhodne o neco lepsi oproti GT4 ale zadna slava to porad neni ( i kdyz vyjimky se najdou..napriklad Z06) a to kvileni pneumatik snad uz taky konecne zmeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jak na gtplanet, všichni si na všechno stěžují a už říkají jaká je to sračka přitom o té hře padají zatím jen takové lehké nástřely co bude zhruba obsahovat, hra výjde ještě letos krátce po GT PSP tak už i hrubé datum máte tak nevím co by jste ještě chtěli..hodnoťte až budete mít hru v PS3...polyphony vždy překvapí, nehledě na to že ta hra se dělá už několik let, vemte si kdy vyšlo GT HD, následně prologue, že o té hře nic nevyplouvá na povrch neznamená že ještě nic nemají, naopak si myslím že GT5 vyrazí dech...ale hodnotit takhle předčasně z útržkovitých a hlavně nejasných informací je vážně na hlavu ;) buďte rádi že taková hra vůbec je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Já jsem velice rád že mám ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 tak máme tu oficiální datum vydání a to 4. prosince 2009 tento den vychází bundle PS3 Slim + GT5 ... bude 75000 kusů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 myslim ze to datum je realny.. ale je mozny ze samotny GT5 vyjde jeste o neco driv. Jinac neco ke zvukum: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Sakra, tak ono to nebude az pro PS4? :cheesygrin: No, jsem zvedavy, jak to nakonec dopadne... Simulatory obecne moc nemusim, ale GT jedine me pomerne zajima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Rash182 Dík za super video ,jen si potvrdil to co jsem říkal NFS má zkrátka reálnější zvuky ,nevím sice jak to dělají ,ale je to prostě fakt.....Gran Turismo mám radši ,ale tohle musím uznat že v tom GT ztrácí na body... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Budou v gt5 trofeje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Ve všech hrách od ledna 09 jsou trofeje povinný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 polyphony se honosí tím že na tokyo game show se zase vytasí s něčím šokujícím - mělo by to být takové finální představení - dá se čekat jelikož je to na domácí půdě že se toho odkryje hodně, ani by mě nepřekvapilo kdyby vydali GT5 v den prodeje forza ..je to něco jiného, ale takový u polyphony jsou, zavřou se na několik let do kanceláří a pak prásk tady máte peckovou hru se kterou se zabavíte na rok...já čekám jen to nejlepší, zatím mě nikdy nezklamaly a každá hra pro mě byla lepší a lepší tak doufejme v evoluci, já jsem jako automobilový fanatik vděčný za počet aut s kompletním interiérem, to velice oceňuji, takže už jen odpočítávat dny do TGS :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Já se taky strašně těšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Taky se už nemůžu dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 no hlavně at už to vyjde a nekecá se furt o tom Jen mě zaráží na co bude ve hře tisíc aut:roll: Nevíte jestli bude gt 5 i ty formule? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 jestli myslis ty nelicencovany Polyphony F1 tak nejspis jo.. teda pokud se jim nepodari ziskat licenci na F1 coz asi ne takze tam bude nejspis jenom ta Ferrari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 A taky se docela hodně píše o demu bude nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KingNothing Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 jaký demo? :D však vyšel Prologue GameEs: + demo na JPN store.. nevím jestli tam je furt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 no hlavně at už to vyjde a nekecá se furt o tomJen mě zaráží na co bude ve hře tisíc aut:roll: Nevíte jestli bude gt 5 i ty formule? Na co ? na to, aby si každej moh vybrat s jakým autem bude jezdit ;) taky se už nemůžu dočkat... už aby byl prosinec :love: jestli myslis ty nelicencovany Polyphony F1 tak nejspis jo.. teda pokud se jim nepodari ziskat licenci na F1 coz asi ne takze tam bude nejspis jenom ta Ferrari Kdyby o F1 licenci měli zájem, tak jí mohli získat od Sony, než přešla na Codemasters. A taky se docela hodně píše o demu bude nebo ne? Nebude.. kup si GT5 Prologue nebo sis táhni GT5 Prologue demo (nevím jestli na PSN ještě bude) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Kdyby o F1 licenci měli zájem, tak jí mohli získat od Sony, než přešla na Codemasters. aha vlastne to me nenapadlo.. respektive vedel sem ze tu licenci maji Codies ale uplne sem zapomel ze ji predtim mela Sony. No kazdopadne bych se jeste nezlobil za DTM a Australsky V8(12) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Pro me nejvice ocekavna hra tohoto podzimu. :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Nevíte jestli je beta verze gt5 volně ke stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 tak poškození bude zřejmě jen v závodních seriích, tam údajně nejsou limitovaní výrobci, stejně jsem nikdy nepochopil přoc tohle manufaktury tolik hlídají, nevidí do toho někdo více? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Nevíte jestli je beta verze gt5 volně ke stažení? Ty vole.. "Beta verze" je Prologue :D nebo demo GTčka :D edit. SmartinS: každá hra nemá veřejný bety xD to už je tak 3. hra u který se ptáš na "betu" xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Tak mi nenadávej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 přijde mi že si to někteří pletou trochu s chatem... než se zeptáte ať to má hlavu a patu, spoustu věcí se dá najít buď přímo v tématu nebo různě po netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSA82 Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Myslite,ze pak budou ke stazeni nove kary a trate?A zajimalo by me jak to bude s pocasim,jestli bude i variable. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.