Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Nové screeny z dema... je vidět, že model poškození je mnohem dál než v doposud prezentovaných buildech :) http://www.gtplanet.net/new-gran-turismo-5-damage-model-in-best-buy-demo/

mno, dokud neuvidím v plné verzi, neuvěřím....naskriptovat se dá všechno. Ukázky z forza 3 naznačovaly masivní model poškození (pokročilé částicové efekty) a ve full verzi nic takového není.

Odesláno

Poškození je potřeba z jednoho důvodu - aby v mulťáku nemohli někteří praktikovat kulečníkový styl jízdy. Což znamená, že vliv musí mít hlavně na jízdní vlastnosti. Kosmeticky je mi to vcelku jedno.

A pokud jde o počet aut na trati - stejně se proti AI většinou rvu o bednu, takže je mi jedno, jestli za mnou bude 8 nebo 16 aut. Ať tam jsou třeba 4, hlavně ať mají opravdu dobře fungující AI.

Odesláno

Ursus: No právě, že v tomhle je te krása závodu.. 16 aut, to už je úspěch dojet do osmého místa.. Bedna by měl být pořádný achievment (pokud tedy člověk startuje z poslední pozice) a předvede něco jako Michael Schumacher.. :D 8 Aut? To je tak na to, aby člověk předjel 7 aut a pořád si kontroloval pozici a dojel na prvním místě a nebo musí bejt hra tak obtížná, že by nepředjel ani posledního.. Prostě 8 aut je rozhodně málo čehož je důkazem i jinak skvělá Forza 3..

Odesláno

Ahojda, mě osobně se nějaké lehké rozbití kastle líbí,ale musíte uznat, že GT série není žádný Destructin Derby, vždyt tady nám jde všem především o to,aby jsme jeli co nejčistčeji a jedinné co rád uvítám, než aby to bylo vidět z vnějšku,aby ty nehody měli především vliv na jízdní vlastnosti, takže když to někde v kilu narvu,asi těžko bych mohl dojet na 1st pozici, tot asi vše :)

Jinak,vím, že to asi není nejvhodnější to sem psát,ale optám se Vás??? Když spustím nostalgické GT nebo GT2, tak je problém v tom, že co si pamatuju tak jsem radši zatáčel analogem, jenže u PS3 je to problém, bo jak všici víme, tak místo tlačtka na zap/vyp analogu máme tlačítko na zap/vyp konsole, dá se to nějak udělat,abych měl aktivní analogové řízení ???? Předem díky za odpovědi :)

PS: Jinak už at to GT5 vyjde!!! Škoda jen, že pak už dlouho neuvidím slunce a neucítím vůni trávy :D:D:D

Odesláno

to Zavorka:

Tak se musím s něčím svěřit!!! Vím, že to bude znít trapně, když mé srdce bije jen a jen pro SONY Playstation, ale do dnešního dne, jsem byl přesvědčen, ani už nevím proč, že na PS2 nejdou spouštět hry z PSX, a tak jsem dnes náhodou dal GRAN TURISMO 1,2 do PS2 a ono to naprsto normálně jde, takže problém viz. Analog na Gamepadu je vyřešen, bo ovladač je prakticky stejnej že? :)

Je mě to trapný, že jsem si tohle vůbec myslel,ale tak nikdo není dokonalý ,že? Každopádně děkuji ti za odpověd :)

Odesláno

heh tak to bude masakr ! :D ale ta grafika mě teda moc neuchvátila :) nevím proč ale moc se mi nelíbí a všeci tvrdí jak je luxusní atd.. :? a bylo na čase tam konečně dát poškozování aut :wohow: co si pamatuju z ps1 to jsem se vždy v zatáčce o někoho opřel nebo se ho zbavil tak že jsem ho jednoduše vysekal a teď se budu muset krotit :cheesygrin: těším se na to a doufám že tam budou pořádny našlapaný americký káry jako je dodge challenger nebo charger :D nesnášel jsem ty trapný opely a citroeny :D

EDIT: to s tou grafikou beru zpátky :D okolí atd. je pořád celkem nic moc ale teď koukám na ty záběry z kokpitu a úplně čumím jak je to detailní a dobře udělaný :) já závodní hry hraju jenom z kokpitu takže tohle se mi bude dost líbit :) ještě manuální převodovka a odstranit časomíru atd. a bude to úlet :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu