Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
to ti to došlo teď? jak je to možný, myslel jsem že pošťačka chodí ráno.. :( odkud jsi? já už jí mám určitě v kolín na poště ale oni mi jí nedají, nejdřív to rozvážejí a až pak to jde zpět na vyzvednutí :( idioti

Nee, dosla mi trpelivost, ne hra :D Jeste aby dosla, to by byl zazrak. Jestli neprijde zejtra, du je tam servat.

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Tady nejde o zadky a o lenost ale o to, ze v Anglii to stoji o pul tacu min. Tomu se rika usetreny penize. A navic se to porad tyka GT5 :P

ale proč nadáváte na poštu ? to moto co mají na autech tam není pro srandu, když měním s někým hru tak to mám druhej den po odeslání doma :) .... myslíte že z anglie jede jedno auto nonstop až do prahy ? bůh ví kolikrát se to překládá apod., není to jen tak :) česká pošta to ještě ani nemusí mít a vy tu špiníte její jméno :D

Odesláno
ale proč nadáváte na poštu ? to moto co mají na autech tam není pro srandu, když měním s někým hru tak to mám druhej den po odeslání doma :) .... myslíte že z anglie jede jedno auto nonstop až do prahy ? bůh ví kolikrát se to překládá apod., není to jen tak :) česká pošta to ještě ani nemusí mít a vy tu špiníte její jméno :D

ta už si svoje jméno pošpinila dávno....za ni mluví činy...tedy ehm..rozbité balíčky, nedodané složenky, ceny za její služby atd atd. Mimochodem...pokud vím, tak balík z anglie vždy doletěl do Prahy a odtud se rozesílá dál.

Ano, o tom dmg od 20 levelu jsem slyšel taky.

Odesláno

To ja s ni mam problemy davno.

Ted jeste jedno OT o poste: jednou sem neco posilal na dobirku s tim ze druha strana (kupujici) ten balicek kupovala, takze nez mu ho vydaj tak musi kupujici zaplatit castku kterou sem udal na poste + postovny. Penize mi pak prijdou slozenkou. Jenze ehm slecna na prepazce trsochu tupa z me neznameho duvodu zatrhla ze ty penize nemaj prijit slozenkou me ale ty druhy strane. Takze balicek byl odelsan, kupujici ho dostal, na poste zaplatil tu castku a za par dni mu ty penize prisly slozenkou, misto aby prisly me :D To sem cumel jak puk kdyz se mi pak kupujici (nastesti ferovej) ozval ze ty penize prisly jemu a kam mi je ma poslat. Nevim jak bych te penize z CP potom tahal..

Co me ale prislo divny je, ze to slecne za prepazkou nebylo divny, ze druha strana to ma zaplatit nez mu to vydaj a nasledne mu ty penize prijdou slozenkou.

Odesláno

Nevím, ale APEX stojí za to mít. Je sice i v Collector edici, ale mně se líbila Signature. Netušil jsem, že SONY playstation zastoupení v CZ stojí za starou bačkoru a na svoje "ovečky" kašle. Určitě se časem objeví scan, ale takhle je to lepší. A pro mne tato hra stojí za koupi této verze (jsem její fanda už od GT).

edit: jo a těch 12 prémiových aut navíc taky není k zahození + co kdyby dalo štěstí s losem

Odesláno
Nevím, ale APEX stojí za to mít. Je sice i v Collector edici, ale mně se líbila Signature. Netušil jsem, že SONY playstation zastoupení v CZ stojí za starou bačkoru a na svoje "ovečky" kašle. Určitě se časem objeví scan, ale takhle je to lepší. A pro mne tato hra stojí za koupi této verze (jsem její fanda už od GT).

edit: jo a těch 12 prémiových aut navíc taky není k zahození + co kdyby dalo štěstí s losem

budu mít collectors edici, co je APEX? Nevim, nejsem v tom zbehlej.... Dik za info

Odesláno

Je to 300-stránková kniha s názvem "Apex" a dole jsou první ukázky z japonské verze referenčního materiálu.

Kniha bude rozdělena do 6 kapitol, včetně informací o řidičských průkazech a techniky ladění, titulu režimu fotografování, stejně jako podrobný rejstřík všech tratí a aut.

- Kapitola 1: Řidičské techniky

- Kapitola 2: Mechanismus

- Kapitola 3: Tuning & Nastavení

- Kapitola 4: Režim foto

- Kapitola 5: Předmět Index

- Kapitola 6: Auto Index

post-44598-14687156085024_thumb.jpg

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu