Primátor3 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 to ti to došlo teď? jak je to možný, myslel jsem že pošťačka chodí ráno.. :( odkud jsi? já už jí mám určitě v kolín na poště ale oni mi jí nedají, nejdřív to rozvážejí a až pak to jde zpět na vyzvednutí :( idioti Nee, dosla mi trpelivost, ne hra :D Jeste aby dosla, to by byl zazrak. Jestli neprijde zejtra, du je tam servat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 luckass: bohužel nemohu, já ještě nedostal lístek, ofiko to budou doručovat až zítra, mají to teď připraveno v dodávce a až pak to půjde do databáze pošty :( alespoň u nás to tak je..když jsem se byl na balík ptát tak ho tam ještě neměli ale už mi ho doručovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 bez komentáře :) ... A pravě kvůli tomuhle si to kupuju, nej bourák :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 tak na pětistovku se těšim taky, vypadá jako slušný žihadlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 primátor3: jsem to ale vůl :-))) no tak snad zítra...to už se asi zbláznim jestli budu čekat přes víkend! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 To je mě líto že vám to ještě nepříšlo.. mě taky ne ale samozřejmě mě to netrápí.. jenom sem to už chtěl prodat. Tak držím palce..ale občas pomůže tam zajít s občankou a třeba na haluz to tam pro vás už budou mít tak to zkuste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popeye Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tak už i mne přišla dobrá zpráva, že konečně snad bude Signature edice v pátek v české republice k dostání. Už jsem byl na vážkách zajít si pro normální verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Nechte si ty keci ze vam hra jeste neprisla.To je 20 zprav denne o hov.. ! Tohle je o GT5 a ne o tom jak vas to se.e ze hru nemate.Mate zvednout zadky a zajit si ji koupit do kramu. Mam otazku jak je to s autama ???se postupne odemknou prodejci,u prodejcu nove modely ,nebo se daji sehnat jen v bazaru?jako treba bugatti ??dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tady nejde o zadky a o lenost ale o to, ze v Anglii to stoji o pul tacu min. Tomu se rika usetreny penize. A navic se to porad tyka GT5 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Uz to hraju nakych 20 hodin a musim teprve ted rict ze v tom poznavam stare dobre Gt ... Jednoduse je to uzasne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tady nejde o zadky a o lenost ale o to, ze v Anglii to stoji o pul tacu min. Tomu se rika usetreny penize. A navic se to porad tyka GT5 :P ale proč nadáváte na poštu ? to moto co mají na autech tam není pro srandu, když měním s někým hru tak to mám druhej den po odeslání doma :) .... myslíte že z anglie jede jedno auto nonstop až do prahy ? bůh ví kolikrát se to překládá apod., není to jen tak :) česká pošta to ještě ani nemusí mít a vy tu špiníte její jméno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tohleto je s naprostou jistotou vina cesky posty. V CR to uz davno je, jen Cesky poste to trva tak strasne dlouho. Je tim vehlasna. I z Ciny to prijde driv nez z Moravy, to mam moc dobre odzkouseny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Uz to hraju nakych 20 hodin a musim teprve ted rict ze v tom poznavam stare dobre Gt ... Jednoduse je to uzasne.... ... přesně tohle jsem chtěl, celou tu dobu co tady na foru jsem, slyšet. Jak se hra chová po delším čase. Nezajímá mě wow efekt, blbý stíny a čtverečky, ale hratelnost. Zítra už mi konečně dorazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 http://www.gamerock.cz/clanky/novinky/item/94-gt5-m%C3%A1-velk%C3%A9-probl%C3%A9my-s-online-patch-na-cest%C4%9B takže dmg od 20 levelu? už tam někdo je? může poreferovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Jooooo jo pošta vrrrr. Z USA do Čech mi šel Madcatz fightstick SSF4 TE 2dny (v Čechách tenhle stick není možné sehnat), slovy 2dny. Než to na poště vyřídili, trvalo jim to 30dní !!!!!!!!! Hrůůůůůza děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 ale proč nadáváte na poštu ? to moto co mají na autech tam není pro srandu, když měním s někým hru tak to mám druhej den po odeslání doma :) .... myslíte že z anglie jede jedno auto nonstop až do prahy ? bůh ví kolikrát se to překládá apod., není to jen tak :) česká pošta to ještě ani nemusí mít a vy tu špiníte její jméno :D ta už si svoje jméno pošpinila dávno....za ni mluví činy...tedy ehm..rozbité balíčky, nedodané složenky, ceny za její služby atd atd. Mimochodem...pokud vím, tak balík z anglie vždy doletěl do Prahy a odtud se rozesílá dál. Ano, o tom dmg od 20 levelu jsem slyšel taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 tak to já jsem s poštou ještě žádný problém neměl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 To ja s ni mam problemy davno. Ted jeste jedno OT o poste: jednou sem neco posilal na dobirku s tim ze druha strana (kupujici) ten balicek kupovala, takze nez mu ho vydaj tak musi kupujici zaplatit castku kterou sem udal na poste + postovny. Penize mi pak prijdou slozenkou. Jenze ehm slecna na prepazce trsochu tupa z me neznameho duvodu zatrhla ze ty penize nemaj prijit slozenkou me ale ty druhy strane. Takze balicek byl odelsan, kupujici ho dostal, na poste zaplatil tu castku a za par dni mu ty penize prisly slozenkou, misto aby prisly me :D To sem cumel jak puk kdyz se mi pak kupujici (nastesti ferovej) ozval ze ty penize prisly jemu a kam mi je ma poslat. Nevim jak bych te penize z CP potom tahal.. Co me ale prislo divny je, ze to slecne za prepazkou nebylo divny, ze druha strana to ma zaplatit nez mu to vydaj a nasledne mu ty penize prijdou slozenkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulda1468624187 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 tak me hra uz dorazila z anglie,mozna zalezi z jakyho jsi mesta.jestli z mensiho tak to mozna trva o ten den dele!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 http://www.gamerock.cz/clanky/novinky/item/94-gt5-m%C3%A1-velk%C3%A9-probl%C3%A9my-s-online-patch-na-cest%C4%9B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popeye Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 ... Mate zvednout zadky a zajit si ji koupit do kramu. ... Ty jsi chytrej "MjollniR" ukaž mi jeden jediný krám kde mají tuto edici skladem? Sorry za SPAM ale musel jsem reagovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 hra je stejna !nepotrebuju kraviny jako privesek atd. proto mi staci normalni edice ... pokud myslis signature edici ktera stoji 4,5k tak sorry ale nejsem magor tohle kupovat .za to mam volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popeye Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Nevím, ale APEX stojí za to mít. Je sice i v Collector edici, ale mně se líbila Signature. Netušil jsem, že SONY playstation zastoupení v CZ stojí za starou bačkoru a na svoje "ovečky" kašle. Určitě se časem objeví scan, ale takhle je to lepší. A pro mne tato hra stojí za koupi této verze (jsem její fanda už od GT). edit: jo a těch 12 prémiových aut navíc taky není k zahození + co kdyby dalo štěstí s losem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Nevím, ale APEX stojí za to mít. Je sice i v Collector edici, ale mně se líbila Signature. Netušil jsem, že SONY playstation zastoupení v CZ stojí za starou bačkoru a na svoje "ovečky" kašle. Určitě se časem objeví scan, ale takhle je to lepší. A pro mne tato hra stojí za koupi této verze (jsem její fanda už od GT).edit: jo a těch 12 prémiových aut navíc taky není k zahození + co kdyby dalo štěstí s losem budu mít collectors edici, co je APEX? Nevim, nejsem v tom zbehlej.... Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popeye Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Je to 300-stránková kniha s názvem "Apex" a dole jsou první ukázky z japonské verze referenčního materiálu. Kniha bude rozdělena do 6 kapitol, včetně informací o řidičských průkazech a techniky ladění, titulu režimu fotografování, stejně jako podrobný rejstřík všech tratí a aut. - Kapitola 1: Řidičské techniky - Kapitola 2: Mechanismus - Kapitola 3: Tuning & Nastavení - Kapitola 4: Režim foto - Kapitola 5: Předmět Index - Kapitola 6: Auto Index Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.