Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

zdravim chci si udelat na vanoce radost tak kupuji gran turismo 5,volant logitech driving force GT, ale mam v pokoji malo mista tak uvazuji o drzaku na volant. nejaky podobny jako je tenhle, ale ten uz se bohuzel neprodava:

http://eshop.kak.cz/zbozi/hae105-porte-speedblack-volp1000-kovovy/

ma nekdo nejakou zkusenost s nejakym,muze mi nekdo nejaky doporucit?

diky

Odesláno
zdravim chci si udelat na vanoce radost tak kupuji gran turismo 5,volant logitech driving force GT, ale mam v pokoji malo mista tak uvazuji o drzaku na volant. nejaky podobny jako je tenhle, ale ten uz se bohuzel neprodava:

http://eshop.kak.cz/zbozi/hae105-porte-speedblack-volp1000-kovovy/

ma nekdo nejakou zkusenost s nejakym,muze mi nekdo nejaky doporucit?

diky

je to dobrej držák, sám ho používám. Zkus okcomputers.cz, měli ho tam za vyšší cenu, ale i tak se vyplatí

Odesláno
zprdeleklika ... tam sem seklej taky :D ... kdyz se kouknes na typical oponent(s) tak tam mas auta co pojedou ten zavod.Bohuzel jedine co jsem videl v bazaru byl Ford GT40 Race car 69 ,ale zrovna pres 2 miliony sem nemel.

hh no pravě ty káry jsou hrozne nadupany ...a love taky nemam :( mam asi mega ..je to hrozně nevyvážený v tom že většinu závodů se dá zajet bezproblému a pak přijde něco takovyho ...no asi budu muset začít šetřít a koupit nějakou žehličku 800 koňovou :D

Odesláno
Můj bratr mi to ve čtvrtek objednával z Velký Británie. Zajímavý je,že jsme kupovali naráz dvě hry,Assassina a Gran Turismo,a dnes přišel Assassin,a Gran Turismo nikde. To mě neuvěřitelně naštvalo,zajímalo by mě,kde to je...:(

četl jsem článek o DPD že balíky otevírají a vykrádají, obzvláště u zahraničních obchodů. Konstatovali že je to stejně jedno, že je to pojištěné ........ mám to určitě v práci ještě v emailu

Odesláno

tak jsem to zkoušel podle toho návodu co je u disku vypnete psp a ps3 propojte je pak zapněte disk už jsem měl v mechanice(doufam ze to nevadi)pak najel do moznosti dal psp system vyskočila tabulka waiting for connection a nic rikam si chce to čas tak jsem se kouknul na ulici přišel zpatky a nic tak mi nekdo prosim podrobnym návodem poradte jak na to??

Odesláno
Prosimvás mam dojet v Amateur nebo Beginer závody starých aut - mam dojem že Europe a Japan...ale ty auta na to nikde nejsou na prodej:( nevíte kde je mam koupit??

Musíš jedině sledovat bazar.Já tam na tyhle závody koupil do Japonskýho seriálu Mitsubishi Galant a ten evropskej jsem odjel s Alfou Romeo Giulia sprint.Taky koupená v bazaru

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu