Primátor3 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Jak casto se updatuje prodejna aut..? Hraju to treti den a pripada mi ze tam sou furt ty samy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Jak casto se updatuje prodejna aut..? Hraju to treti den a pripada mi ze tam sou furt ty samy. po kazdem odjetem zavode 6 aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 tsyyyyyyjoooo :D, sem si pohrál s nastavením řazení a vytunil jsem do maxima moje starý Ferrari z r.1976 a vytáhl 335 km/h z kopce :D, koupil jsem nastavitelný řazení a to jsem tunil, do ted jsem nevěděl, esli to je možný, a nastavitelný tlumiče jde taky ladit :D booomba!! zejtra jdu tunit Fiata 500 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey22 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 zdravim chci si udelat na vanoce radost tak kupuji gran turismo 5,volant logitech driving force GT, ale mam v pokoji malo mista tak uvazuji o drzaku na volant. nejaky podobny jako je tenhle, ale ten uz se bohuzel neprodava: http://eshop.kak.cz/zbozi/hae105-porte-speedblack-volp1000-kovovy/ ma nekdo nejakou zkusenost s nejakym,muze mi nekdo nejaky doporucit? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 zdravim chci si udelat na vanoce radost tak kupuji gran turismo 5,volant logitech driving force GT, ale mam v pokoji malo mista tak uvazuji o drzaku na volant. nejaky podobny jako je tenhle, ale ten uz se bohuzel neprodava: http://eshop.kak.cz/zbozi/hae105-porte-speedblack-volp1000-kovovy/ ma nekdo nejakou zkusenost s nejakym,muze mi nekdo nejaky doporucit? diky je to dobrej držák, sám ho používám. Zkus okcomputers.cz, měli ho tam za vyšší cenu, ale i tak se vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 to Davey22: Mám toto více jak rok a jsem maximálně spokojenej - lehce to můžeš přenášet kamkoli a skladovat téměř kdekoli. Akorát budeš muset počkat asi až do ledna... :-( http://wheelstandpro.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 je to dobrej držák, sám ho používám. Zkus okcomputers.cz, měli ho tam za vyšší cenu, ale i tak se vyplatí jojo já dal na Zajíce a koupil jsem Speedblack Evo, za 1660 i s dopravou až domů. Je to ideální a bylo to rychle. Teď jsem se díval na OK Comp. kde jsem to kupoval a už to nemají :o/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zprdeleklika Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Zdravim jsem v A-spec na experta a zbývá mi už jen historic racing car cup ...ale s buickem special ´62 i když má cca 800bhp proste nemam šanci ..nějaky typ na kárku co se vyrovna soupeřům??ja tam limit mam pocit do roku 70 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 zprdeleklika ... tam sem seklej taky :D ... kdyz se kouknes na typical oponent(s) tak tam mas auta co pojedou ten zavod.Bohuzel jedine co jsem videl v bazaru byl Ford GT40 Race car 69 ,ale zrovna pres 2 miliony sem nemel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zprdeleklika Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 zprdeleklika ... tam sem seklej taky :D ... kdyz se kouknes na typical oponent(s) tak tam mas auta co pojedou ten zavod.Bohuzel jedine co jsem videl v bazaru byl Ford GT40 Race car 69 ,ale zrovna pres 2 miliony sem nemel. hh no pravě ty káry jsou hrozne nadupany ...a love taky nemam :( mam asi mega ..je to hrozně nevyvážený v tom že většinu závodů se dá zajet bezproblému a pak přijde něco takovyho ...no asi budu muset začít šetřít a koupit nějakou žehličku 800 koňovou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 nějaký typ na snadné peníze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sykys Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Můj bratr mi to ve čtvrtek objednával z Velký Británie. Zajímavý je,že jsme kupovali naráz dvě hry,Assassina a Gran Turismo,a dnes přišel Assassin,a Gran Turismo nikde. To mě neuvěřitelně naštvalo,zajímalo by mě,kde to je...:( četl jsem článek o DPD že balíky otevírají a vykrádají, obzvláště u zahraničních obchodů. Konstatovali že je to stejně jedno, že je to pojištěné ........ mám to určitě v práci ještě v emailu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 nějaký typ na snadné peníze? V EXPERT zavody TURBO za 3 kola 36k ale malo exp.Nez se rozkoukas tak to mas s Veyronem projety :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzur Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Tak jsem to nevydrzel a nakonec objednal ps3 s gt5,jeste dnes mi ho dovezou tak snad nebudu sklamany,pekne jste me navnadili :-) a přiznám se moc dlouho jsem to nevydržel...týden? Slabší povaha no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 četl jsem článek o DPD že balíky otevírají a vykrádají, obzvláště u zahraničních obchodů. Konstatovali že je to stejně jedno, že je to pojištěné ........ mám to určitě v práci ještě v emailu OT: tak tohle mě pobavilo http://fiser.blog.idnes.cz/c/159824/Ma-prace-u-DPD.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 tak jsem to zkoušel podle toho návodu co je u disku vypnete psp a ps3 propojte je pak zapněte disk už jsem měl v mechanice(doufam ze to nevadi)pak najel do moznosti dal psp system vyskočila tabulka waiting for connection a nic rikam si chce to čas tak jsem se kouknul na ulici přišel zpatky a nic tak mi nekdo prosim podrobnym návodem poradte jak na to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Prosimvás mam dojet v Amateur nebo Beginer závody starých aut - mam dojem že Europe a Japan...ale ty auta na to nikde nejsou na prodej:( nevíte kde je mam koupit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 I když je to v PC sekci, jedná se o normální regulérní Gran Turismo 5, ne? http://www.mironet.cz/gran-turismo-5-playstation-3+dp116269/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Prosimvás mam dojet v Amateur nebo Beginer závody starých aut - mam dojem že Europe a Japan...ale ty auta na to nikde nejsou na prodej:( nevíte kde je mam koupit?? co zkusit bazar??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Prosimvás mam dojet v Amateur nebo Beginer závody starých aut - mam dojem že Europe a Japan...ale ty auta na to nikde nejsou na prodej:( nevíte kde je mam koupit?? Musíš jedině sledovat bazar.Já tam na tyhle závody koupil do Japonskýho seriálu Mitsubishi Galant a ten evropskej jsem odjel s Alfou Romeo Giulia sprint.Taky koupená v bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Na Bonuswebu celkem v klidu recenze, v diskuzi to pochopitelně tradičně vře díky zarytím PCčkářům (na nic grafika, hnus, nechci simulaci atd.) :D Ale tak na to jsme zvyklí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Kto chce zadarmo Jaguar XJ13 ... tu je navod. Plati pre europske ucty ( na 100% by to malo ist na uk uctoch) http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=135391 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 lidi ja celej den nehrál! :o, sem jen valil bulvy a fotil ve foto modu :p , to je nářez...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 V bazaru jsem po každym závodě a nic tam není - jinak bych sem nepsal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 V bazaru jsem po každym závodě a nic tam není - jinak bych sem nepsal... OMG ... co cekas ?ze to tam bude hned jak ty chces??musis to zkouset po kazdem zavode a ono se tam objevi neco pouzitelnyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.