Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
To ti ukazuje trofeje, ne postup v gt5.

Díky ale nerozumím ti, ty tam máš 492 pak osmičku u té hvězdy a rozepsané poháry tam co je 1 to je že jsi vyhrál nějaký on line závod, dále 11 zlatých je za co? 59 stříbrných a 421 bronzových za co to tedy získám?

Když mám odjeto 150 závodu na zlato tak to zlato je trofej ne ?? Nevím jestli se počítá i licence do trofejí ale možná nevím co trofeje jsou.

Odesláno
Díky ale nerozumím ti, ty tam máš 492 pak osmičku u té hvězdy a rozepsané poháry tam co je 1 to je že jsi vyhrál nějaký on line závod, dále 11 zlatých je za co? 59 stříbrných a 421 bronzových za co to tedy získám?

Když mám odjeto 150 závodu na zlato tak to zlato je trofej ne ?? Nevím jestli se počítá i licence do trofejí ale možná nevím co trofeje jsou.

Přenosné ID ukazuje aktální stav trofejí dosažený ve všeh hraných hrách na ps3. Seznam trofejí pro GT5 : http://www.gtarena.cz/gran-turismo-5/trofeje/

Když se podíváš do menu ps3, tak uvidíš kterou maš splněnou a kdy.

Odesláno
Tak rozumím tomu dobře, to že mám 60 zlatých pohárů za licence a to že mám 150 závodů na zlato a i to že mám 53% hry se mě neukáže v přenosném ID? je to tak?

Trofeje o kterých mluvíš (v přenosném ID PSka) nemají nic společného s trofejemi za závody a licence v GTčku! Trofeje o kterých mluvíš máš za nějaké úspěchy ve hře, které určí vývojáři... U GT třeba, že přetočíš auto přes střechu...A jsou uvedeny v menu PS - Trophy Collection myslím a máš tam i uvedeno za co jsou, pokud nejsou skryté...

Odesláno
Trofeje o kterých mluvíš (v přenosném ID PSka) nemají nic společného s trofejemi za závody a licence v GTčku! Trofeje o kterých mluvíš máš za nějaké úspěchy ve hře, které určí vývojáři... U GT třeba, že přetočíš auto přes střechu...A jsou uvedeny v menu PS - Trophy Collection myslím a máš tam i uvedeno za co jsou, pokud nejsou skryté...

JO jasne to chapu - trofej je to ze mas 256 barevnych odstinu aut nebo ze jsi jel 400km/h ale to otatní se tam nezobrazí to me zklamalo sem si myslel jak tu budu machrovat a takhle to jen na duvere :-(

Odesláno
JO jasne to chapu - trofej je to ze mas 256 barevnych odstinu aut nebo ze jsi jel 400km/h ale to otatní se tam nezobrazí to me zklamalo sem si myslel jak tu budu machrovat a takhle to jen na duvere :-(

tak ona tam je myslím zlatá trofej za to, že máš všechno na zlato (závody i licence) a myslím závody neni moc problém dát na zlato, spíš licence mě trápí

Odesláno
tak ona tam je myslím zlatá trofej za to, že máš všechno na zlato (závody i licence) a myslím závody neni moc problém dát na zlato, spíš licence mě trápí

jo, zlatá je za to že vyhraješ VŠECHNY závdy, A spec, B spec, special event i licence ... masakr fakt na dlouho ..... ty čtyři 24hodinový závody v A a B specu jen tak někdo nedá ... a vlastnit 1000 aut v garáži také není sranda .....

Odesláno
jo, zlatá je za to že vyhraješ VŠECHNY závdy, A spec, B spec, special event i licence ... masakr fakt na dlouho ..... ty čtyři 24hodinový závody v A a B specu jen tak někdo nedá ... a vlastnit 1000 aut v garáži také není sranda .....

Když vidím svou tabulku a pak se kouknu na vaše tak to smekám pánové.

asi si ji odstraním :-)

Odesláno
Co dále? Zkusim ti vyvěštit budoucnost :)

Možná si vyjezdíš na 30 lvl Red Bulla, to tě posune na 32 lvl. Pak chvilku s tim autem budeš jezdit a následně ti ta hra bude ležet na poličce, kde se na ni bude prášit.

Super expy a prachy jsou za online events a moc me mrzi ze sem nestihl prvni dva.

Ono mit 6.000.000 penez a 1,500.000 kreditu je sakra dozdil.

Vadí mě akorát že ty drifty nejak nezvladam, s volantem vubec a s ovladacem sem rád kdyz se dostanu do první tisícovky.

Závody a časovky nline jsou ale super a events.

Me drzi nazivu uz jen online

Tak treba se budou hosi Japonsky vice snazit a udeaji ty online eventy lepsi a lepsi.

Odesláno
Super expy a prachy jsou za online events a moc me mrzi ze sem nestihl prvni dva.

Vadí mě akorát že ty drifty nejak nezvladam, s volantem vubec a s ovladacem sem rád kdyz se dostanu do první tisícovky.

Závody a časovky nline jsou ale super a events.

Me drzi nazivu uz jen online

Tak treba se budou hosi Japonsky vice snazit a udeaji ty online eventy lepsi a lepsi.

Prachy ti už jsou k ničemu pokud máš hru "skoro" celou dohranou a jesli mám nebo nemám odjetých posledních 5 závodů endurance, je mi opravdu jedno. A i ten online je opravdu tragickej.

Trackamia, která je zdarma pobaví o hodně lépe8)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu