Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
jen takové museum kartičky na sbírání, dostáváš je náhodně a dají se vyměňovat s kamarádama ... trocha automobilové historie ...

mám jich dost po dvou, tak si můžeme něco poslat ..

Pokaždé když se přihlásím mě to hlásí že mám nové museum cards ale v muzeum není ani jedna ani netuším kd esi je prohlédnu klidně vyměníme ale netuším jak.

Odesláno

AHOJ, nevíte někdo co je všechno v té nové aktualizaci ?? Ráno jsem na to chvilku koukal, všiml jsem si nových bonus race a rozšíření závodů ff, fr, 4wd a f1. Jo a hodně zajímavá věc je u dealerů aut a v bazaru kde se ukazuje které auto už vlastním, to je mnohem přehlednější. Víc jsem si nestčil všimnout ...

Odesláno
AHOJ, nevíte někdo co je všechno v té nové aktualizaci ?? Ráno jsem na to chvilku koukal, všiml jsem si nových bonus race a rozšíření závodů ff, fr, 4wd a f1. Jo a hodně zajímavá věc je u dealerů aut a v bazaru kde se ukazuje které auto už vlastním, to je mnohem přehlednější. Víc jsem si nestčil všimnout ...

http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-v1-06-available-now-full-details/

Odesláno

Info v cz:

Majitelé povedené závodní hry Gran Turismo 5 se dnes dočkali hodně velkého updatu, který přináši hromadu novinek a změn. Rovněž opravuje celou řadu chyb. Nemá cenu tu update okecávat, proto se podíváme, co přesně nabízí.

Remote Racing

Službu Remote Racing najdete pod záložkou Community v hlavním režimu hry, přičemž jde o možnost soupeřit s přáteli v B-Spec režimu, nikoliv ovládat regulérní kariérní závody přes webové rozraní, jak se původně zamýšlelo. Vašeho závodníka nejdřív musíte nasdílet (mezitím bude nepřístupný v singleplayer závodech) a poté lze vyzívat virtuální závodníky vašich přátel.

Více v novince

Zdroj: Sony

Remote Racing from a Web Browser

Remteo Racing závody lze ovšem řídit odkudkoliv, pomocí oficiální stránky hry, gran-turismo.com, kde můžete sledovat průběh a výsledky závodů. Závodník tak vyhrává peníze, zkušenostní body a ceny.

Použití vytvořených tratí v online závodech

Vámi vytvořené tratě v režimu Course Maker je možné nově hrát i v online režimu. Stačí založit místnost a vybrat vaše tratě, přičemž fungují pouze ty, které jste vytvořili až po nainstalování této aktualizace.

Zavedení Performance Points omezení v online závodech

Systém výkonnostních bodů se poprvé objevil už v Gran Turismo 5 Prologue, přičemž se jedná o číslem vyjádřené omezení každého vozu, které stoupá a klesá s aplikovanými vylepšeními. Tento systém byl nyní zaveden i v online režimu Gran Turismo 5, aby došlo k vyvážení a alespoň částečné rovnosti mezi hráči, kteří si chtějí zazávodit za určitých podmínek a omezení.

Větší finanční odměny a více zkušenostní bodů v online režimu

Více položek při nastavování online závodů

Hráč hostující online závody nyní může povolit automatický start závodu při určitém počtu lidí, nebo třeba opotřebení pneumatik a docházení paliva

Více postihů v sekci Special Events

V závodech ze sekce Special Events byly zavedeny penalizace za ježdění mimo trať, nebo narážení do bariér kolem trati

Upraveny finanční odměny a počet zkušenostních bodů v kariéře

Což platí jak pro A-Spec, tak B-Spec režimy, včetně licencí. Finační odměny byly sraženy zpět na úroveň, na které byly během patche verze 1.05

Půjčování aut

V A-Spec, B-Spec a Special Events si nyní můžete půjčit auta, která vaši přátelé nasdíleli

Hlubší možnosti v nastavení vozů

Nastavení jednotlivých převodových stupňů, omezení výkonu a váhové rozložení nyní naleznete v Settings, u každého vozu

Možnost hraní na více zobrazovadlech

Za pomocí více PS3jek lze spustit Gran Turismo 5 najednou na více monitorech

Další změny v hratelnosti

- Možnost ukládání záznamů závodu z 2P Battle režimu

- V položce Driving Settings nyní naleznete možnost nastavení citlivosti zatáčení na ovladači (Controller Steering Sensitivity)

- V editoru tratí přibyla možnost nastavení úhlu zatáčky

- V A-Spec režimech se vás hra při restartu závodu nejdříve zeptá, jestli souhlasíte. Docházelo totiž k náhlým a neočekávaným restartům závodu

- V replayích, B-Spec a během sledování závodů lze přímo přeskakovat ze závodníka na závodníka, bez nutnosti přecházet do jiného okna

- V lobby lze zapnout vlastní hudbu, pokud je Voice Chat vypnut

- V online závodech už lze použít i vozy, které nemáte v garáži pod položkou Favorites

- Během online závodů s restrikcí pneumatik, se při výběru vozu zobrazí pouze vyhovující auta

- Výběr řidiče a vozu během závodu se od nynějška ukládá

- V závodech motokár naleznete položku Quick Menu

- V některých obrazovkách lze předměty vybírat hromadně, například při registraci oblíbených aut, nebo výběru fotografií

Vylepšení AI

- Choreografie závodníků s AI byla upravena pro licence a A-Spec závody

- Ovládání AI závodníků bylo v B-Spec závodech upraveno

- Byl upraven úhybný manévr AI závodníků, při jejich blokování

Opravy chyb

- Opravena chyba, kdy bylo možné podvodem sbírat body v režimu driftování

- Opravena chyba s možností monitorování čtvrtých sektorů

-Opraveny zvuky aut při aplikace turba nebo nového výfukového potrubí – zvuk některých aut zůstával nezměněn

- Opravena chyba s alokací uložených pozic, při překročení určité velikosti

Další změny

- Možnost vyhledávat online závody i parametrem Race Type (Druh Závodu)

- Změněny časy pro dosažení bronzové medaile v závodech X Challenge v režimu Special Events

- Optimalizována rychlost ukládání dat

- Upozornění na přístup k HDD byl zablokován při náběhu hry – rychlejší spouštění

- Ukázky vozů při nečinnosti systému se dynamicky mění mezi 4 režimy, jako je tomu v obchodě s auty

- Integrovaný řídící systém S-AWC v Mitsubishi Lancer Evolution X byl upraven

- Síle zpětné vazby pro volanty Thrustmaster T500RS může být nyní nastavována ve větším rozpětí

konzolista.cz

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu