jindra77 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 co je to SZ ?? jsem asi játro, ale nevím to .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 jindra77: Poslal jsem ti SZ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 jindra77: Poslal jsem ti SZ :) jj, děkuji ....tak tohle mě fakt nenapadlo ...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Co jsou zač ty Museum cards? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Co jsou zač ty Museum cards? jen takové museum kartičky na sbírání, dostáváš je náhodně a dají se vyměňovat s kamarádama ... trocha automobilové historie ... mám jich dost po dvou, tak si můžeme něco poslat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 jen takové museum kartičky na sbírání, dostáváš je náhodně a dají se vyměňovat s kamarádama ... trocha automobilové historie ... mám jich dost po dvou, tak si můžeme něco poslat .. Pokaždé když se přihlásím mě to hlásí že mám nové museum cards ale v muzeum není ani jedna ani netuším kd esi je prohlédnu klidně vyměníme ale netuším jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Pokaždé když se přihlásím mě to hlásí že mám nové museum cards ale v muzeum není ani jedna ani netuším kd esi je prohlédnu klidně vyměníme ale netuším jak. když si otevřeš danou značku, tak se ti po chvilce načtou, jsou to jen obrázky a popis, prostě jen sběratelské kartičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 AHOJ, nevíte někdo co je všechno v té nové aktualizaci ?? Ráno jsem na to chvilku koukal, všiml jsem si nových bonus race a rozšíření závodů ff, fr, 4wd a f1. Jo a hodně zajímavá věc je u dealerů aut a v bazaru kde se ukazuje které auto už vlastním, to je mnohem přehlednější. Víc jsem si nestčil všimnout ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Me se zda teda gt prologue o fousek hezci...ale stejne nejhezci je gt hd ...ted jsem si ho daval a ma to ten nextgen nadech... skoda ale ze ho stahly ze storu. Vim ze to je tim ze je to bez pocasi a je jen jedno auto na trati,ale stejne,je to nadhera... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Jo tak jsem zjistil že konečně spustili Remote Race, oni opravdu chtějí mít zapnutou hru při vzdáleném hraní, to jsou ale ku.vy šikmooký ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 hele ty karty jsou perfektní, koukat jak se vyvíjel určitý model od plenek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Zdar. Dejte si prosím někdo z mých přátel do online svého b-spec jezdece. Chci otestovat remote play... Dík PSN: georgepr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 AHOJ, nevíte někdo co je všechno v té nové aktualizaci ?? Ráno jsem na to chvilku koukal, všiml jsem si nových bonus race a rozšíření závodů ff, fr, 4wd a f1. Jo a hodně zajímavá věc je u dealerů aut a v bazaru kde se ukazuje které auto už vlastním, to je mnohem přehlednější. Víc jsem si nestčil všimnout ... http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-v1-06-available-now-full-details/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 jo, už jsem to také našel i na jiných stránkách, ale děkuji .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Super je Bonus race 7 a navic jeden okruh ktery jsem doposud neznal a ty prachy a expy super taky je parda v nakupu prehlednost aut co jiz mam zakoupene. Bylo odtranena chyba s velikosti save jak zde nekdo nedavno psal. parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Info v cz: Majitelé povedené závodní hry Gran Turismo 5 se dnes dočkali hodně velkého updatu, který přináši hromadu novinek a změn. Rovněž opravuje celou řadu chyb. Nemá cenu tu update okecávat, proto se podíváme, co přesně nabízí. Remote Racing Službu Remote Racing najdete pod záložkou Community v hlavním režimu hry, přičemž jde o možnost soupeřit s přáteli v B-Spec režimu, nikoliv ovládat regulérní kariérní závody přes webové rozraní, jak se původně zamýšlelo. Vašeho závodníka nejdřív musíte nasdílet (mezitím bude nepřístupný v singleplayer závodech) a poté lze vyzívat virtuální závodníky vašich přátel. Více v novince Zdroj: Sony Remote Racing from a Web Browser Remteo Racing závody lze ovšem řídit odkudkoliv, pomocí oficiální stránky hry, gran-turismo.com, kde můžete sledovat průběh a výsledky závodů. Závodník tak vyhrává peníze, zkušenostní body a ceny. Použití vytvořených tratí v online závodech Vámi vytvořené tratě v režimu Course Maker je možné nově hrát i v online režimu. Stačí založit místnost a vybrat vaše tratě, přičemž fungují pouze ty, které jste vytvořili až po nainstalování této aktualizace. Zavedení Performance Points omezení v online závodech Systém výkonnostních bodů se poprvé objevil už v Gran Turismo 5 Prologue, přičemž se jedná o číslem vyjádřené omezení každého vozu, které stoupá a klesá s aplikovanými vylepšeními. Tento systém byl nyní zaveden i v online režimu Gran Turismo 5, aby došlo k vyvážení a alespoň částečné rovnosti mezi hráči, kteří si chtějí zazávodit za určitých podmínek a omezení. Větší finanční odměny a více zkušenostní bodů v online režimu Více položek při nastavování online závodů Hráč hostující online závody nyní může povolit automatický start závodu při určitém počtu lidí, nebo třeba opotřebení pneumatik a docházení paliva Více postihů v sekci Special Events V závodech ze sekce Special Events byly zavedeny penalizace za ježdění mimo trať, nebo narážení do bariér kolem trati Upraveny finanční odměny a počet zkušenostních bodů v kariéře Což platí jak pro A-Spec, tak B-Spec režimy, včetně licencí. Finační odměny byly sraženy zpět na úroveň, na které byly během patche verze 1.05 Půjčování aut V A-Spec, B-Spec a Special Events si nyní můžete půjčit auta, která vaši přátelé nasdíleli Hlubší možnosti v nastavení vozů Nastavení jednotlivých převodových stupňů, omezení výkonu a váhové rozložení nyní naleznete v Settings, u každého vozu Možnost hraní na více zobrazovadlech Za pomocí více PS3jek lze spustit Gran Turismo 5 najednou na více monitorech Další změny v hratelnosti - Možnost ukládání záznamů závodu z 2P Battle režimu - V položce Driving Settings nyní naleznete možnost nastavení citlivosti zatáčení na ovladači (Controller Steering Sensitivity) - V editoru tratí přibyla možnost nastavení úhlu zatáčky - V A-Spec režimech se vás hra při restartu závodu nejdříve zeptá, jestli souhlasíte. Docházelo totiž k náhlým a neočekávaným restartům závodu - V replayích, B-Spec a během sledování závodů lze přímo přeskakovat ze závodníka na závodníka, bez nutnosti přecházet do jiného okna - V lobby lze zapnout vlastní hudbu, pokud je Voice Chat vypnut - V online závodech už lze použít i vozy, které nemáte v garáži pod položkou Favorites - Během online závodů s restrikcí pneumatik, se při výběru vozu zobrazí pouze vyhovující auta - Výběr řidiče a vozu během závodu se od nynějška ukládá - V závodech motokár naleznete položku Quick Menu - V některých obrazovkách lze předměty vybírat hromadně, například při registraci oblíbených aut, nebo výběru fotografií Vylepšení AI - Choreografie závodníků s AI byla upravena pro licence a A-Spec závody - Ovládání AI závodníků bylo v B-Spec závodech upraveno - Byl upraven úhybný manévr AI závodníků, při jejich blokování Opravy chyb - Opravena chyba, kdy bylo možné podvodem sbírat body v režimu driftování - Opravena chyba s možností monitorování čtvrtých sektorů -Opraveny zvuky aut při aplikace turba nebo nového výfukového potrubí – zvuk některých aut zůstával nezměněn - Opravena chyba s alokací uložených pozic, při překročení určité velikosti Další změny - Možnost vyhledávat online závody i parametrem Race Type (Druh Závodu) - Změněny časy pro dosažení bronzové medaile v závodech X Challenge v režimu Special Events - Optimalizována rychlost ukládání dat - Upozornění na přístup k HDD byl zablokován při náběhu hry – rychlejší spouštění - Ukázky vozů při nečinnosti systému se dynamicky mění mezi 4 režimy, jako je tomu v obchodě s auty - Integrovaný řídící systém S-AWC v Mitsubishi Lancer Evolution X byl upraven - Síle zpětné vazby pro volanty Thrustmaster T500RS může být nyní nastavována ve větším rozpětí konzolista.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Zdravím, naskytla by se nějaká dobrá duše, která by mi půjčila Ferrari formuli (jedno jakou) ? PS: chápu to správně, že mi někdo tu formuli dá jako dárek tak pak si zálohuju save na flashku a formuli vrátím a pak nahraji zálohu a formuli máme oba?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Zdravím, naskytla by se nějaká dobrá duše, která by mi půjčila Ferrari formuli (jedno jakou) ? PS: chápu to správně, že mi někdo tu formuli dá jako dárek tak pak si zálohuju save na flashku a formuli vrátím a pak nahraji zálohu a formuli máme oba?? díky Zachvíli ti ji pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Zachvíli ti ji pošlu. Dík moc . ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 update 1.06: jako oni snížili credity za výhry ?? to jsou, ale ku.vy ......ale na druhou stranu trojnásobně navýšili xp .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 update 1.06: jako oni snížili credity za výhry ?? to jsou, ale ku.vy ......ale na druhou stranu trojnásobně navýšili xp .... Peníze nejsou moc třeba, ale moc lidí zatím nemá lvl. 40, tak zvýšili "expy" aby lidi mohli udělat všechny trofeje na platinu. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 xp body super, to oceňuji, protože ty milionové rozdíly v levelech od 30 výše jsou opravdu velké. ale peníze se také hodí, já se dal na sbírání aut, začínám evropou, už jich mám velkou část a docela jsem na tom ulétl. Výborná věc je to s označením aut které už mám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 jindra77: Ale o peníze v bonus race taky není moc nouze. Třeba za ten poslední s RX-7 je 800,000 Cr. což je podle mě docela dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 jo bonus je příjemný, jenomže jde odjet jen jednou, hodně aut stojí kolem milionu a vic .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Mě by docela zajímalo, jak udělám trofeje jako: Nurburgring s GT-R za 7:28, S. Vettel challenge na gold, AMG school na gold nebo Loeb challenge na gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.