Jardaplihal Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2011 Ahoj, je to jen u mě?? Nemohu se přihlásit na web GT5 píše mě to už delší dobu že se na serveru provádí údržba??? Jen mě to přijde už dost dlouho? Citovat
Andam Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2011 na PSN servery se dostali hackeri... dylo to dokonce i ve zpravach na nove:-) proto ta udrzba.. dostaneme odskodneni za zneuziti osobnich informaci.. psn plus na mesic zdarma a taky nejaky placeny obsach.. typuju to na themata nebo neco podobneho Citovat
sejvi Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2011 Resi se to zde: http://console-forum.net/tema/120857-otazky-a-odpovedi-psn-amp-ps-qriocity Citovat
jindra77 Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2011 hodil by se nějaký zajimavý DLC, nedávno psali že prý pripravují velký DLC balíček. Takže jako omluvu za nefunkční PSN bych bral všech slibovaných 24 tratí z GT4 a tovární závody ... jo a taky GT-life na psHome .. Citovat
pozitro Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2011 Já sem rád za výpadek, díky tomu jsem zajel všechny licence na GOLD! Ale už by to mohli nahodit... Podařilo se už někomu z vás dát Vettela na gold? Citovat
Jardaplihal Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2011 Já sem rád za výpadek, díky tomu jsem zajel všechny licence na GOLD! Ale už by to mohli nahodit...Podařilo se už někomu z vás dát Vettela na gold? Ahoj sem rád že mám bronz :-) Jinak prodám volant pro GT5 - GT DRIVING FORCE/LOGITECH záruka ještě 21 měsíců kupován na alza soft. Všechny licence díky volantu na GOLD GT 5 sem dohrál do konce slibované aktualizace závodu on line mě zklamali pro to prodávám. původní cena 3600,- nyní 2500,- pokud máte měkdo zájem písněte. Citovat
Batista123654 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2011 Omlouvám se dodatečně jardoviplíhalovi. Osočil jsem ho že mi neposlal gt40. Není to pravda. Bylo to nedorozumnění... Dík Citovat
Dana.317 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2011 Víte co znamenají tato zkratky u aut? (FF, FR, MR a podobně?) Není to náhodou na jaký náhon kol auto jezdí? Pokud ano co znamená co. Citovat
Jardaplihal Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2011 Víte co znamenají tato zkratky u aut? (FF, FR, MR a podobně?) Není to náhodou na jaký náhon kol auto jezdí? Pokud ano co znamená co. To je označení pro umístění motoru a pohon kol. FF motor v předu přední pohon kol FR motor v předu pohon zadních kol MR motor uprostřed pohon zadních kol Citovat
redroker Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 Jak si mám správně vysvětlit ikonu počasí u závodu, kde je např. sluníčko s deštěm? Že jednou to bude (náhodně) za slunného a podruhé za deštivého počasí,nebo že se to během závodu může změnit?Konkrétně mám třeba na mysli závod v Suzuce 1000km v Endurace! Citovat
adrian22 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 Jak si mám správně vysvětlit ikonu počasí u závodu, kde je např. sluníčko s deštěm? Že jednou to bude (náhodně) za slunného a podruhé za deštivého počasí,nebo že se to během závodu může změnit?Konkrétně mám třeba na mysli závod v Suzuce 1000km v Endurace! ano, pocas preteku sa bude menit pocasie... mne napr. prsalo od zaciatku do cca 40.kola, potom nejakych 15 kol, kym trat vyschla, vymena pneu a az do konca sucho... Citovat
Dana.317 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2011 Jardapliha díky zo info. Potřebovala bych poradit, chci pokračovat v B-Spec ale nemůžu. Tohle v tom brání. Nevím co to znamená... You dont currently have enough B-Spec drivers participate. Může někdo poradit? Citovat
Lantos Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2011 Nemáš dostatek B-Spec řidičů. Musíš si udělat dalšího. Citovat
bekulda Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2011 Tak hoši sem si dneska objednal GT5 tak se už moooc těšim :-) Citovat
Danny1998CZ Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2011 Tak hoši sem si dneska objednal GT5 tak se už moooc těšim :-) GRATULUJI . Ale ono se ani není až tak na co těšit. Nevím jak tebe, ale mě to po chvilce omrzelo.. Citovat
Luk3z^ Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2011 Danny: jde o to co od hry čekáš ;) je to naprosto výbornej simulátor, s volantem lahoda ... když máš partu lidí co to baví a uměj to, tak se tomu žádná jiná závodní hra nevyrovná ;) Citovat
Dana.317 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2011 Lantos - Nejsem si jistá jestli by mi pomohl další jezdec v týmu abych to mohla jet, 4 závody už mám v B-Spec odjeté a ted nemůžu odjet žádný ani ten kde už mám trofej. Citovat
Lantos Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 Lantos - Nejsem si jistá jestli by mi pomohl další jezdec v týmu abych to mohla jet, 4 závody už mám v B-Spec odjeté a ted nemůžu odjet žádný ani ten kde už mám trofej. A zkusila jsi si najmout další B spec řidiče? Místo toho, aby si tu psala, že ti to nejde? Citovat
Rash182 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 To je trochu divný že nemůže odjet závod, kde už trofej má. Tak jako tak si jich najmi určitě víc a nemyslíš náhodou, že už tu trofej máš ale v A-Spec? Citovat
Dana.317 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 Hru mám rozjetou už delší dobu a jezdce jsem si najala hned ze začátku a ted nejvím jak jsem to udělala, takže najmout dalšího mi ted dělá problém. Zkoušela jsem i retire driver nebo tak nějak to tam píšou, i tu druhou možnost kdy se zobrazuje profil mého pilota ale nic se neděje, nemůžu ho ani vyhodit.:angry: Citovat
Vejce-CZ Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 retire driver nedávej. tím toho jezdce nenávratně ztratíš. Podívej se, jestli toho jezdce nemáš k dispozici pro online hru - Remote play. Můžu se ti na to podívat, jestli ho máš na to remote play nastavenýho. Přidej si mě na psn - Vejce . Pak ti napíšu co dál s tím. Citovat
Rash182 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 V hlavnim menu GT Mode jak je v pravo garáž atd. máš manage B-Spec drivers a pak by tam melo být hire driver.. Citovat
bekulda Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2011 Tak mam GT doma a zklamání,já nwm jak u vás já mam telku FuLL HD a byl to jeden z důvodu proč sem to objednával,kvůly výborný grafice a hraju a nic moc teda,+ mi to příde trošku nepřehledný mnoho možností .. ,uvidíme zatim se učim Citovat
Dana.317 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2011 retire driver nedávej. tím toho jezdce nenávratně ztratíš. Podívej se, jestli toho jezdce nemáš k dispozici pro online hru - Remote play. Můžu se ti na to podívat, jestli ho máš na to remote play nastavenýho. Přidej si mě na psn - Vejce . Pak ti napíšu co dál s tím. Retire jsem zkoušela a ani vyhodit ho nemůžu a on-line mi htát nejde. To je ale už jedno rozjedu si to znovu a bude klid, ale :thx: za pomoc. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.