Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
mam dotaz oni se daj nějak ty auta posílat mezi sebou?

Nevíte proč mam tu krajinu takovou nic moc v grafice když jedu závod ?Napadlo mě nějaký textury nebo něco dát hight ale nevidim kde ..

auta se dají posílat dárkem mezi kamarádama ale pouze s cenou do 1milionu a s tou grafikou opravdu nic neuděláš :-( , ale když si dáš závod v noci tak ty textury nebudou moc vidět :-)

Odesláno
Zdravim, mam volant logitech driving force GT, da se nekde snizit polomer otaceni volantu? defaultne to je nastavene na 900° ,nebo si musim zvyknout hrat GT5 takhle s volantem nastavenym na 900°

diky za odpoved

V nastaveni u volantu je typ, standard, profesional a simulation, Jen na simulation je to tech 900°. jinak jde jeste menit citlivost tim taky ovlivnis reakce. Jinak GT5 ma defautne velmi pekne vyladene ovladani oproti takovemu SHIFTu.

• 2 weeks later...
Odesláno

Zdravím, vzhledem k tomu, že se mi doma GT5 už pár měsíců nedotčeně válí, tak vám chci nabídnout ke koupit volant, který jsem ke hře pořídil. Jedná se o Fanatec Porsche Carrera Wheel. Je to takový zlatý střed mezi Logitech G27 a Driving Force GT. Volant je opravdu málo používaný a je ještě v záruce. Cena pořízení byla 3300,- a představoval bych si za něj tak 2500.- (za to někte koupíte práve DFGT). Hlavními výhodami volantu jsou pedály i se spojkou, dobrá řadící páka, skvělý force feedback a hlavně nastavitelnost přímo na volantu. Hodím vám sem dvě videa z recenzí.

Díky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu