Dana.317 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 Nevíte jestli se dá nějak zrychlit závod v b-spec? Citovat
jindra77 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 Nevíte jestli se dá nějak zrychlit závod v b-spec? ne ne nejde ... bohužel to šlo pouze u gt4 .. Citovat
bekulda Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 mam dotaz oni se daj nějak ty auta posílat mezi sebou? Nevíte proč mam tu krajinu takovou nic moc v grafice když jedu závod ?Napadlo mě nějaký textury nebo něco dát hight ale nevidim kde .. Citovat
mephis Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2011 Pokud někdo nasdílí auto online,tak si ho můžeš vypůjčit.Musíš mít samozřejmě toho člověka v přátelích. Citovat
jindra77 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2011 mam dotaz oni se daj nějak ty auta posílat mezi sebou?Nevíte proč mam tu krajinu takovou nic moc v grafice když jedu závod ?Napadlo mě nějaký textury nebo něco dát hight ale nevidim kde .. auta se dají posílat dárkem mezi kamarádama ale pouze s cenou do 1milionu a s tou grafikou opravdu nic neuděláš :-( , ale když si dáš závod v noci tak ty textury nebudou moc vidět :-) Citovat
bekulda Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2011 A poslední dotaz už se tu o tom mluvilo ale potřebuju vědět ten jezdec se najímá k čemu? Citovat
kurtt Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2011 K řízení auta asi ne! V B-spec. Citovat
bekulda Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2011 Klid,a myslel sem si to .. Citovat
Davey22 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2011 Zdravim, mam volant logitech driving force GT, da se nekde snizit polomer otaceni volantu? defaultne to je nastavene na 900° ,nebo si musim zvyknout hrat GT5 takhle s volantem nastavenym na 900° diky za odpoved Citovat
amokktropic Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2011 Zdravim, mam volant logitech driving force GT, da se nekde snizit polomer otaceni volantu? defaultne to je nastavene na 900° ,nebo si musim zvyknout hrat GT5 takhle s volantem nastavenym na 900° diky za odpoved V nastaveni u volantu je typ, standard, profesional a simulation, Jen na simulation je to tech 900°. jinak jde jeste menit citlivost tim taky ovlivnis reakce. Jinak GT5 ma defautne velmi pekne vyladene ovladani oproti takovemu SHIFTu. Citovat
Dana.317 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2011 Lidičky co znamená ten performance points? Je to u aut. Citovat
Flashman.one Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 blba otazka.......to všechny zavody začínají za jízdy??nebo se to da někde nastavit aby byl start z místa??DÍKY Citovat
Flashman.one Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Lidičky co znamená ten performance points? Je to u aut. jestli se nemýlím tak je to vykon auta....jak moc je upraveny...čím víc bodu..points...tím výkonější nebo upravovanější :D Citovat
dEvilps3 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 Je to podle zavodu a aut a trate.. v A spec je to u pomalejch z mista a u rychlejch gt,nascar atp vetsinou za jizdy... V seasonal events vzdy za jizdy. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Citovat
Dana.317 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 jestli se nemýlím tak je to vykon auta....jak moc je upraveny...čím víc bodu..points...tím výkonější nebo upravovanější :D Díky za odpověd. Citovat
pitbu2l Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2011 Nakou dobu sem to ted nesledoval. Vysel uz pro GT5 naky DLC (auta, trate, cokoliv) ? Citovat
redroker Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2011 Máte někdo nějaký tip, jak v Seasonal vyhrát nový extreme závod s Fiatem 500?V cíli mi vždy schází na prvního 7-10 sek.Auto jsem odlehčil,dal ty nejlepší komponenty,ale furt pomalý! Citovat
jindra77 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2011 Máte někdo nějaký tip, jak v Seasonal vyhrát nový extreme závod s Fiatem 500?V cíli mi vždy schází na prvního 7-10 sek.Auto jsem odlehčil,dal ty nejlepší komponenty,ale furt pomalý! vypni všechny asistenty, auto se trochu zrychlý .... mě to pomohlo a vyhrál jsem docela v pohodě .... Citovat
Rash182 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2011 Zdravím, vzhledem k tomu, že se mi doma GT5 už pár měsíců nedotčeně válí, tak vám chci nabídnout ke koupit volant, který jsem ke hře pořídil. Jedná se o Fanatec Porsche Carrera Wheel. Je to takový zlatý střed mezi Logitech G27 a Driving Force GT. Volant je opravdu málo používaný a je ještě v záruce. Cena pořízení byla 3300,- a představoval bych si za něj tak 2500.- (za to někte koupíte práve DFGT). Hlavními výhodami volantu jsou pedály i se spojkou, dobrá řadící páka, skvělý force feedback a hlavně nastavitelnost přímo na volantu. Hodím vám sem dvě videa z recenzí. Díky Citovat
rayZine Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2011 blba otazka.......to všechny zavody začínají za jízdy??nebo se to da někde nastavit aby byl start z místa??DÍKY nevim co je na tom za blbost ale taky se na to v hlave ptam casto Citovat
jindra77 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2011 nevim co je na tom za blbost ale taky se na to v hlave ptam casto jj, skoro všechny závody jsou startovány za jízdy ... ach jo kde jsou ty doby co se jezdily před každým závodem kvalifikace .... a také musela být potřebná license ... dnes je to předělané pro ♥♥♥♥♥♥ní amíky ... Citovat
Rutas Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2011 Cau, jak muzu v gt5 jezdit b-zavody a ne se jenom na ne divat? A proc je tam tak malo zavodu(v kazdy kategorii jenom 9 zavodu) diky Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.