Rutas Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2011 To se to stalo jenom mě? :( Citovat
redroker Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2011 Autoři ten Seasonal event pěkně flákaj,naposledy 1.7. Citovat
tomahawk Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2011 zdravim... poohlizim se po nejakym volantu. Chtel bych vedet jaky je rozdil mezi Logitech driving Force EX a Logitech Formula force EX. na prvni pohled jsou stejny, ale pouze u Logitech driving force EX jsem nasel ze jde na GT5... nevite jestli Logitech FORMULA FORCE EX jde take v GT5 ??, diky... Citovat
mates ps3 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2011 ahoj když si koupim SE jak je to s tema stealth autama to je mužu mít hned od začatku a jsou do arcady nebo i do "kariery"? byly přidaný nejaky novy auta? nějak přispěvek kus nade mnou by to potvrzoval. Citovat
Carl Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2011 auta jsou jak do kariery tak do arcade kdyz si je ale pridas jako oblibeny,zadny novy auta pridany nebyli Citovat
mates ps3 Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2011 díky za odpověd protože jsem trochu mamlas a ještě se mi to nepodařilo dohrát a už jsem to začal hrát asi 3x od znova tak se ptám jestli se ten kod na ty auta dá použít vickrát a kdyby byl někdo tak hodněj a napsal jaký tam ty auta jsou abych vědel jestli má cenu do toho jít díky Citovat
Carl Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2011 to nvm jestli ti tam zustanou, audi r10 tdi, mercedes-benz sls, nissan gt-r, honda nsx gt-500, mclaren f1, mazda 787b ale v singaturi si myslim ze jsou i chrome auta bmw m3, shelby cobra, mercedes-benz sl300,lamborghini murcielago mp-640, audi r8 v10 Citovat
mates ps3 Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2011 díky ale me de nejvíc o tu penezenku ale tu samotnou asi nesezenu ale tak co 2499 nejaky hry dám protiuctem a bude to skoro zadarmo Citovat
brdeckaf Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2011 Lidi, kdy se mi v kariere do shopu pridaj nejaky auta? Treba pickupy nemuzu nikde sehnat. A nebo kde vemu mustanga GT350 kterej jezdi muscle zavody bilo modrej. Mam 21 lvl pres dve mega penez a auta nepribivaj. Citovat
tomahawk Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2011 Jak jezdit b-spec aby jezdec dosahl vrcholu kariery??? mam odjeto 150 zavodu, vse na zlato a kariera ani ne ve ctvrtce... Citovat
Srig Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2011 Tomahawk: já jsem na tom stejně. Citovat
tomahawk Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2011 no jo , ale nejakou logiku to asi ma.... na konzolista jsem v napovedach cetl ze to dosahl po odjeti 500 zavodu, nekdo po 150 ... Citovat
Srig Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2011 Na ps3trophies.org píšou: Each B-Spec driver reaches the peak of their career at 500 B-Spec days. At this point you will get the trophy and their skills will start to deteriorate a lot faster. To keep an eye on this, you can go to the driver line-up screen (Helmet icon on the GT Life screen). What you want to look at is his career (PAL)/ experience (NTSC) bar. When that reaches 100%, this trophy will unlock. As mentioned, a B-Spec driver reaches his full potential when he has had a 500 day long career. The only way to advance days in B-Spec is to race B-Spec races in career mode. To get this trophy as easy as possible, you should focus on this trophy with the first driver you create. Let him take part in every race so that he gets better. While skill probably has nothing to do with this trophy, it doesn't hurt that your first driver takes part in every race so that he becomes as good as he can be. You also need to get a driver to Class 30 for the "A Star is Born", so I suggest going for both trophies with the same driver. If you don't get this trophy by the time you reach LV 40 in B-Spec mode, I suggest doing Sunday Cup over and over in B-Spec mode. This is the fastest way to advance days in B-Spec mode. Thanks to Paul2CK for his thorough research on this matter http://www.ps3trophies.org/game/gran-turismo-5/guide/ Citovat
mates ps3 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2011 Ahoj mám doma už plnou verzi ale ty bonusový (mimochodem super auta)jsem si protoze jsem blbec dal do starýho profilu a proto se ptám jestli když ho smažu a udělám novej jestli se ty auta daj dostat i do toho novyho? Citovat
jindra77 Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2011 Ahoj mám doma už plnou verzi ale ty bonusový (mimochodem super auta)jsem si protoze jsem blbec dal do starýho profilu a proto se ptám jestli když ho smažu a udělám novej jestli se ty auta daj dostat i do toho novyho? ano, ale nejdříve si založ nový účet, zapni si gt5 a auta se ti tam automaticky objeví, potom si saž původní, ale obráceně bych to nezkoušel ..... Citovat
mates ps3 Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2011 Moc díky za odpověd až budu mít ovladač(mimochodem nechávám si přeláknout) tak zkusim a uvidim ale fakt díky Citovat
mates ps3 Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2011 ahoj kde se dá založit novej učet když už jeden mám Citovat
mates ps3 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2011 ahoj prosím odpovezte nekdo štve mi to hledám to jak ♥♥♥♥♥♥ a furt nic v XMB menu se to udělat nedá teda aspon myslim a ve hře jsem to nenašel. Citovat
martinrehakcz Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2011 v menu PS3 máš úplně první položku,Create new user,tak tam si založíš novej účet ... Citovat
mates ps3 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2011 a díky tomu se mi vytvori novej profil v gt5? Citovat
mates ps3 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2011 a daj se nějak z toho prvniho uctu nakopirovat do toho druhyho savy jinejch her jako třeba TDU2 atd.? Citovat
Max96 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2011 Hele mám dotaz. Mám možnost koupit GT5, ale v game page psali ze je to s AI strasne , ze sou zvyhodneni jako prase.....je to pravda anebo to uz spravili? A jake zmeny do hry prinesli patche? Citovat
Dana.317 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2011 Stašné je slabé slovo, spíš katastrofální, má to spoustu chyb já to kupovala a zkamání na plné čáře. Nic nekupuj ušetříš peníze. Citovat
kurtt Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2011 Dana.317: Nic není strašné je to dobrá hra. Jediné co mě zklamalo jsou endurenc závody! Které nejdou uložit a hrát pozdějc. Jinak je to opravdu dobrá hra zvlášť po netu s kámošema. Citovat
Dana.317 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2011 Komu vyhovují nudné závody s trhanou grafikou at si to koupí. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.