Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
mel by nekdo zajem o vymenu gears (helmets and suits)??? hlavne collectors, ale klidne i nejaky hezky standart... kdyz si pred vymenou udelate zalohu savu tak vam poslany veci zustanou...

Ahoj. Oni jsou i taky sběratelský helmy a obleky? Mám dvě hry. Tak nevím. Posílám spíš kámošovi ticket 1000. Otevře si tam snad úplně vše.

Dík

Profily georgepr, georgepr_II

Odesláno
Zdravím, koupil jsem si GT5 a bohuzel nemuzu najit mazdu 323f, ve hre by mela byt, ale nenabizi se mi. Neporadil by me nekdo kde ji sezenu? jsem novacek, prave jsem si to nainstaloval:) Byl bych rad, kdyby si me nekdo pridal do seznamu:) nebo poradil jak to mam udelat:)

ahoj, tak si mě ulož PSN nick - jindra77 mazdu ti pošlu jako dárek ......

Odesláno

Tak jsem si te pridal do pratel na plejstejsnu. Nevim jestli si te pak mam pridat nejak i v grand turismu? za tu mazdu bych byl moc a moc rad:) mam stejnou v realu:) Zatim stahuju velkej update 608mb, tak to bude chvilku trvat nez se dostanu do hry.

Zdravím, koupil jsem si GT5 a bohuzel nemuzu najit mazdu 323f, ve hre by mela byt, ale nenabizi se mi. Neporadil by me nekdo kde ji sezenu? jsem novacek, prave jsem si to nainstaloval:) Byl bych rad, kdyby si me nekdo pridal do seznamu:) nebo poradil jak to mam udelat:)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu